Και στον κουμπάρο του Τάσου Μαντέλη απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα

Ο επιχειρηματίας, που αντιμετωπίζει κατηγορία για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, έχει παραδεχθεί στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Siemens ότι το 1998 άνοιξε λογαριασμό σε ελβετική τράπεζα στο όνομα «Α. ROCOS», προκειμένου η εταιρεία να καταθέσει εκεί χρήματα για τον κουμπάρο του, κ. Μαντέλη.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών κ. Ι. Σακελάκος εξέδωσε διάταξη για την επιβολή απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα στον επιχειρηματία κ. Γιώργο Τσουγκράνη, σε λογαριασμό του οποίου κατατέθηκαν 450 χιλιάδες μάρκα που προορίζονταν για τον πρώην υπουργό κ. Τάσο Μαντέλη.
Ο επιχειρηματίας, που αντιμετωπίζει κατηγορία για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, έχει παραδεχθεί στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Siemens ότι το 1998 άνοιξε λογαριασμό σε ελβετική τράπεζα στο όνομα «Α. ROCOS», προκειμένου η εταιρεία να καταθέσει εκεί χρήματα
για τον κουμπάρο του, κ. Μαντέλη. Στον επίμαχο λογαριασμό κατατέθηκαν το 1998, 200 χιλιάδες μάρκα και το 2000 άλλα 250 χιλιάδες μάρκα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk