Ερώτηση Τσίπρα για το ΕΣΥ

Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο ΕΣΥ υπέβαλε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας . Επισημαίνει ότι «προπολεμικές καταστάσεις ζούμε τις τελευταίες ημέρες στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας» καθώς «οι ελλείψεις σε απαραίτητα υλικά και αναλώσιμα, σε αποθέματα υγειονομικού υλικού πρώτης ανάγκης έχουν οδηγήσει σε ματαίωση χειρουργείων,σε αύξηση του χρόνου αναμονής ακόμη και για τις απλούστερες εξετάσεις» . Ο κ. Τσίπρας ερωτά τον Πρωθυπουργό ποια άμεσα μέτρα προτίθεται να λάβει ώστε να εξασφαλιστεί η τροφοδότηση των νοσοκομείων με το απαραίτητο υγειονομικό υλικό.

Ερώτηση Τσίπρα  για το ΕΣΥ | tovima.gr

Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο ΕΣΥ υπέβαλε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας . Επισημαίνει ότι «προπολεμικές καταστάσεις ζούμε τις τελευταίες ημέρες στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας» καθώς «οι ελλείψεις σε απαραίτητα υλικά και αναλώσιμα, σε αποθέματα υγειονομικού υλικού πρώτης ανάγκης έχουν οδηγήσει σε ματαίωση χειρουργείων,σε αύξηση του χρόνου αναμονής ακόμη και για τις απλούστερες εξετάσεις» .

Ο κ. Τσίπρας ερωτά τον Πρωθυπουργό ποια άμεσα μέτρα προτίθεται να λάβει ώστε να εξασφαλιστεί η τροφοδότηση των νοσοκομείων με το απαραίτητο υγειονομικό υλικό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk