Επενδύσεις στην ενέργεια από τον ΣΕΒ

Τη συμμετοχή των βιομηχάνων στις επενδύσεις της ενέργειας ζήτησε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ι. Μανιάτης από αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) που τον επισκέφθηκε. Οι βιομήχανοι δεσμεύτηκαν ότι θα μπουν στις ενεργειακές επενδύσεις στην ηλεκτροπαραγωγή και το φυσικό αέριο, με σκοπό να μειώσουν και το δικό τους κόστος παραγωγής. Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης η υλοποίηση των αναγκαίων εθνικών ενεργειακών …

Επενδύσεις  στην ενέργεια  από τον ΣΕΒ | tovima.gr

Τη συμμετοχή των βιομηχάνων στις επενδύσεις της ενέργειας ζήτησε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ι. Μανιάτης από αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) που τον επισκέφθηκε.

Οι βιομήχανοι δεσμεύτηκαν ότι θα μπουν στις ενεργειακές επενδύσεις στην ηλεκτροπαραγωγή και το φυσικό αέριο, με σκοπό να μειώσουν και το δικό τους κόστος παραγωγής.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης η υλοποίηση των αναγκαίων εθνικών ενεργειακών υποδομών στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ και η αξιολόγηση των επιπτώσεων που έχει στην ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων η εφαρμογή των νέων τιμολογιακών πολιτικών για το ηλεκτρικό ρεύμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk