Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Στο 10% η πτώση της τουριστικής κίνησης στη χώρα μας

Ο προέδρος της ΞΕΕ Γιώργος Τσακίρης υποστήριξε ότι δημοσιεύματα που αναφέρονται σε μειώσεις 30% και μάλιστα επικαλούνται εκ προθέσεως ή εκ παραδρομής ως πηγή το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Στο 10% περίπου κυμαίνεται η πτώση της τουριστικής κίνησης αλλά και των τιμών των ξενοδοχείων, όπως τονίζει σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος του ΞΕΕ κ. Γιώργος Τσακίρης με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «New York Times» για την πορεία της τουριστικής κίνησης στην Ελλάδα.

Ο κ. Τσακίρης υπογραμμίζει ότι δημοσιεύματα που αναφέρονται σε μειώσεις 30% και μάλιστα επικαλούνται εκ προθέσεως ή εκ παραδρομής ως πηγή το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος βρίσκεται σε στενή επικοινωνία με τις κατά τόπους ενώσεις ξενοδόχων για την καταγραφή της πορείας του τουρισμού και είναι σε θέση να ενημερώσει με ακρίβεια τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, προς αποφυγήν λαθών και παρερμηνειών που μπορεί να βλάψουν τον ελληνικό τουρισμό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk