Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο χορηγεί τον ΣΕΓΑΣ

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γνωστοποίησε την έναρξη της χορηγίας του στον ΣΕΓΑΣ για την περίοδο 2010 – 2011. Ο πρόεδρος του ΤαχυδρομικούΤαμιευτηρίου, Κλέων Παπαδόπουλος, σημείωσε ότι «είμαστε κοντά στον κλασικό αθλητισμό και τους Έλληνες αθλητές, γιατί πιστεύουμε σε αυτούς και ελπίζουμε να φέρουμε γούρι». Στη συμφωνία υπάρχει πρόβλεψη ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια και ο ΣΕΓΑΣ τον πρώτο χρόνο θα λάβει 80.000 ευρώ.

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο χορηγεί τον ΣΕΓΑΣ | tovima.gr

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γνωστοποίησε σε συνέντευξη Τύπου την έναρξη της χορηγίας του στον ΣΕΓΑΣ για την περίοδο 2010 – 2011. Απευθύνοντας χαιρετισμό στους παράγοντες του συνδέσμου και στους παρευρισκόμενους εκπροσώπους του ελληνικού αθλητισμού, ο πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κ. Κλέων Παπαδόπουλος, σημείωσε, μεταξύ άλλων:

«Σε μια εποχή που η Ελλάδα χρειάζεται να στραφεί προς τις κλασικές αξίες, που εκείνη ανέδειξε, το ΤΤ είναι κοντά στον κλασικό αθλητισμό και τους Έλληνες αθλητές. Γιατί πιστεύουμε στους Έλληνες αθλητές και ελπίζουμε ότι θα τους φέρουμε γούρι».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, κ. Βασίλης Σεβαστής, δήλωσε «σε δύσκολες στιγμές, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πραγματοποιεί σύμβαση χορηγίας, που έχει κλασικό χαρακτήρα… Να είστε βέβαιοι ότι τα χρήματα θα πιάσουν τόπο στις δύσκολες αναμετρήσεις».

Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, κ. Κώστας Παναγόπουλος, αφού έκανε γνωστό ότι από το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Στίβου της Νορβηγίας, το επόμενο Σαββατοκύριακο, το λογότυπο του ΤΤ θα βρίσκεται στη φανέλα των Εθνικών Ομάδων Στίβου Ανδρών και Γυναικών επεσήμανε ότι «με τη χορηγία του, το ΤΤ δηλώνει ότι είναι μια τράπεζα που δεν έχει μόνο επάρκεια κεφαλαίου, αλλά και επάρκεια κοινωνικής ευθύνης και κοινωνικής προσφοράς».

Η πρωταθλήτριά μας του τριπλούν, Αθανασία Πέρρα είπε: «Θα προσπαθήσουμε όλοι οι αθλητές και αθλήτριες για το καλύτερο αυτό το Σαββατοκύριακο στο Μπέργκεν, στη δύσκολη αποστολή που έχουμε να κρατήσουμε την εθνική ομάδα μέσα στις κορυφαίες της Ευρώπης. Ευχαριστούμε το ΤΤ για τη χορηγία προς το ΣΕΓΑΣ κι εύχομαι η συνεργασία αυτή να διαρκέσει πολλά χρόνια».

Στο ίδιο κλίμα και ο πρωταθλητής μας στα υψηλά εμπόδια, Κώστας Δουβαλίδης, τόνισε: «Εκπροσωπώντας τους συναθλητές μου θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς το ΤΤ το οποίο σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας στέκεται δίπλα στο ΣΕΓΑΣ, δίπλα στην ομοσπονδία μας και στηρίζει τις προσπάθειές μας στο Μπρούνο Τζάουλι και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης. Θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται στους αγώνες για τη χώρα μας».

Η συμφωνία είναι διάρκειας ενός έτους με πρόβλεψη ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια. Ο ΣΕΓΑΣ για τον πρώτο χρόνο θα λάβει σε μετρητά 80.000 ευρώ, ενώ το λογότυπο του ΤΤ θα εμφανίζεται δίπλα στο εθνόσημο της ενδυμασίας των εθνικών ομάδων στίβου. Επίσης η συμφωνία προβλέπει την προβολή του ΤΤ μέσω της διαφήμισης των διοργανώσεων του ΣΕΓΑΣ, ειδικές πινακιδες στα στάδια των αγώνων της ομοσπονδίας, επιστολόχαρτα κ.ά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk