ΣΥΡΙΖΑΝα παραιτηθούν οι τέσσερις της Ανανεωτικής Πτέρυγας

Οι αποχωρήσαντες βουλευτές της «Ανανεωτικής Πτέρυγας» του ΣΥΝ, πράττοντας σύμφωνα με τις πολιτικές και ηθικές παραδόσεις της Αριστεράς, οφείλουν να υποβάλουν την παραίτησή τους, ώστε να παραμείνει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με 13 βουλευτές, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

<b>ΣΥΡΙΖΑ</b>Να παραιτηθούν οι τέσσερις της Ανανεωτικής Πτέρυγας | tovima.gr

Οι αποχωρήσαντες βουλευτές της «Ανανεωτικής Πτέρυγας» του ΣΥΝ οφείλουν να υποβάλουν την παραίτησή τους, ώστε να παραμείνει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με 13 βουλευτές, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωση για τη συνεδρίαση του οργάνου, το βράδυ της Τρίτης, αναφέρεται ότι η Γραμματεία ομόφωνα αποφάσισε ότι η αποχώρηση των τεσσάρων βουλευτών (Φ. Κουβέλης, Αθ. Λεβέντης, Ν. Τσούκαλης, Γρ. Ψαριανός) από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, που εκλέχθηκαν στις πρόσφατες εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 με το εκλογικό σχήμα του ΣΥΡΙΖΑ, με το πρόγραμμα και το γενικότερο πολιτικό πλαίσιο του, που εξακολουθούν και σήμερα να ισχύουν, δεν επιτρέπεται να μειώσει την κοινοβουλευτική δύναμη του ενωτικού εγχειρήματος.

Οι αποχωρήσαντες βουλευτές οφείλουν να σεβαστούν τη θέληση των εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών που στήριξαν και ψήφισαν το ΣΥΡΙΖΑ, εκλέγοντας 13 αντιπροσώπους του στη Βουλή και να πράξουν σύμφωνα με τις πολιτικές και ηθικές παραδόσεις της Αριστεράς, ώστε να διασφαλιστεί ο αριθμός των εδρών που ίδιοι οι πολίτες με την ψήφο τους καθόρισαν και ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk