«Το ποτήρι ξεχείλισε»

Ο κ. Κιλτίδης σημείωσε πως επέδειξε ανοχή και καρτερικότητα έναντι της ιστορίας της παράταξης, υπενθύμισε ότι καταστρατηγήθηκε η λειτουργία της ΚΟ με δοτούς τομεάρχες και υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Τους τελευταίους όμως μήνες το ποτήρι ξεχείλισε. Βρίσκομαι μπροστά σε μια εξόφθαλμη και ενορχηστρωμένη προσπάθεια, που καθημερινά εκδηλώνεται και προέρχεται από το κόμμα στο οποίο ανήκω, προκειμένου να πληγώ ηθικά και να απομειωθεί το πολιτικό μου κύρος» . Ο κ. Καρατζαφέρης του έμπλεξε το εγκώμιο και υποστήριξε ότι ο κ.

Ο κ. Κιλτίδης σημείωσε πως επέδειξε ανοχή και καρτερικότητα έναντι της ιστορίας της παράταξης, υπενθύμισε ότι καταστρατηγήθηκε η λειτουργία της ΚΟ με δοτούς τομεάρχες και υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Τους τελευταίους όμως μήνες το ποτήρι ξεχείλισε. Βρίσκομαι μπροστά σε μια εξόφθαλμη και ενορχηστρωμένη προσπάθεια, που καθημερινά εκδηλώνεται και προέρχεται από το κόμμα στο οποίο ανήκω, προκειμένου να πληγώ ηθικά και να απομειωθεί το πολιτικό μου κύρος» .

Ο κ. Καρατζαφέρης του έμπλεξε το εγκώμιο και υποστήριξε ότι ο κ. Κιλτίδης αποτελεί κεφάλαιο για την παράταξη « και ουδέποτε πρόδωσε τους φίλους του και τα πιστεύω του».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk