40 εκατ. ευρώ σε αμοιβαίο της Εμπορικής

Σε 40 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα κεφάλαια που τοποθετήθηκαν στο αμοιβαίο Εmporiki Ρrotected Fund Μidas V, το οποίο διαχειρίζεται η Αmundi Ελλάς ΑΕΔΑΚ και διατίθεται μέσω του δικτύου της Εμπορικής Τράπεζας. Είναι ένα αμοιβαίο διάρκειας πέντε ετών, με εγγυημένο το 100% του αρχικά επενδυόμενου κεφαλαίου στη λήξη του. Η τελική απόδοσή του συνδέεται με τη μέση απόδοση ενός επενδυτικού καλαθιού 15 επιλεγμένων μετοχών που συνθέτουν τους δείκτες Εurostoxx 50 και S&Ρ 500. Επιπλέον, ο επενδυτής θα εισπράξει ένα τοκομερίδιο 2,40% της αρχικής καθαρής αξίας ενεργητικού (μείον την προμήθεια εγγραφής) στις 30.

40 εκατ. ευρώ  σε αμοιβαίο  της Εμπορικής | tovima.gr

Σε 40 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα κεφάλαια που τοποθετήθηκαν στο αμοιβαίο Εmporiki Ρrotected Fund Μidas V, το οποίο διαχειρίζεται η Αmundi Ελλάς ΑΕΔΑΚ και διατίθεται μέσω του δικτύου της Εμπορικής Τράπεζας.

Είναι ένα αμοιβαίο διάρκειας πέντε ετών, με εγγυημένο το 100% του αρχικά επενδυόμενου κεφαλαίου στη λήξη του. Η τελική απόδοσή του συνδέεται με τη μέση απόδοση ενός επενδυτικού καλαθιού 15 επιλεγμένων μετοχών που συνθέτουν τους δείκτες Εurostoxx 50 και S&Ρ 500. Επιπλέον, ο επενδυτής θα εισπράξει ένα τοκομερίδιο 2,40% της αρχικής καθαρής αξίας ενεργητικού (μείον την προμήθεια εγγραφής) στις 30.5.2011, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στα ενημερωτικά έντυπα του αμοιβαίου κεφαλαίου.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η επιτυχής διάθεση του Μidas V είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι στην παρούσα δύσκολη συγκυρία οι επενδυτές έχουν επιθυμία να επενδύσουν σε προϊόντα που προσφέρουν προστασία από τη μεταβλητότητα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk