Αλεξίου και Φριντζήλα ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η Χάρις Αλεξίου και η Μάρθα Φριντζήλα ενώνουν τις δυνάμεις τους εφέτος το καλοκαίρι σε μια σειρά συναυλιών. Σταθερή η πρώτη στην επικοινωνία της με το κοινό στους ανοιχτούς χώρους, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τραγούδια-σταθμούς από το σύνολο του ρεπερτορίου της. Εκτός από την παρουσίαση του ρεπερτορίου της δεν θα διστάσει να συναντηθεί και με αυτό της στιχουργού, σκηνοθέτιδος, ηθοποιού και φυσικά ερμηνεύτριας Μάρθας Φριντζήλα. Στην παρέα τους προστίθεται και η Λίνα Νικολακοπούλου, εφόσον έχει την επιμέλεια του προγράμματος, ενώ οι δύο ερμηνεύτριες συνοδεύονται από οκταμελές συγκρότημα.

Η Χάρις Αλεξίου και η Μάρθα Φριντζήλα ενώνουν τις δυνάμεις τους εφέτος το καλοκαίρι σε μια σειρά συναυλιών.

Σταθερή η πρώτη στην επικοινωνία της με το κοινό στους ανοιχτούς χώρους, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τραγούδια-σταθμούς από το σύνολο του ρεπερτορίου της. Εκτός από την παρουσίαση του ρεπερτορίου της δεν θα διστάσει να συναντηθεί και με αυτό της στιχουργού, σκηνοθέτιδος, ηθοποιού και φυσικά ερμηνεύτριας Μάρθας Φριντζήλα.

Στην παρέα τους προστίθεται και η Λίνα Νικολακοπούλου, εφόσον έχει την επιμέλεια του προγράμματος, ενώ οι δύο ερμηνεύτριες συνοδεύονται από οκταμελές συγκρότημα. Οι σταθμοί του συναυλιακού καλοκαιριού της Χάρης Αλεξίου και της Μάρθας Φριντζήλα έχουν ως εξής: 26 Ιουνίου: Σαλαμίνα- Ευριπίδειο Δημοτικό Θέατρο, 30 Ιουνίου: Αθήνα- Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», 8 Ιουλίου: Γρεβενά, 12 Ιουλίου: Καλαμάτα, 13 Ιουλίου: Πάτρα, 19 Ιουλίου: Ηράκλειο, 21 Ιουλίου: Χανιά, 23 Ιουλίου: Ιωάννινα, 24 Ιουλίου: Κατερίνη, 31 Ιουλίου: Ρόδος, 4 Αυγούστου: Ζάκυνθος, 7 Αυγούστου: Χαλκίδα, Πίσσωνας, 13 Αυγούστου: Σέρρες, Αμφίπολη, 14 Αυγούστου: Χαλκιδική, Σάνη Κασσάνδρας- SΑΝΙ FΕSΤΙVΑL, 21 Αυγούστου:

Φλώρινα, Νυμφαίο, 1 Σεπτεμβρίου: Θεσσαλονίκη- Θέατρο Γης, 14 Σεπτεμβρίου: Αθήνα- Θέατρο Πέτρας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk