Αγωνία για 150.000 γραπτά

Yπουργείο ΠαιδείαςAναζητά τρόπους αποζημίωσης των βαθμολογητών

Φόρμουλα για να δοθούν σύντομα οι αποζημιώσεις στους εκπαιδευτικούς που εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων αναζητά το υπουργείο Παιδείας, τη στιγμή που  η βαθμολόγηση των γραπτών έχει παγώσει μέχρι αύριο, Τρίτη, οπότε η ΟΛΜΕ θα επανεκτιμήσει την κατάσταση.

<b>Yπουργείο Παιδείας</b>Aναζητά τρόπους  αποζημίωσης των βαθμολογητών | tovima.gr

Φόρμουλα για να δοθούν σύντομα οι αποζημιώσεις στους εκπαιδευτικούς που εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων αναζητά το υπουργείο Παιδείας, ενώ η βαθμολόγηση των γραπτών έχει παγώσει μέχρι αύριο, Τρίτη, οπότε η ΟΛΜΕ θα επανεκτιμήσει την κατάσταση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», η συνδικαλιστική ηγεσία των καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης θα συνεδριάσει εκ νέου για να αποφασίσει αν θα προτείνει τη συνέχιση ή όχι της αποχής από τη βαθμολόγηση των γραπτών, ενώ δεν λείπουν και φωνές εντός της ΟΛΜΕ που εισηγούνται κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με «μπλοκάρισμα» της επιτήρησης στις εξετάσεις των Ειδικών Μαθημάτων που ξεκινούν στις 24 Ιουνίου και συμμετέχουν περίπου 30.000 υποψήφιοι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk