Τραγική η κατάσταση στα νοσοκομεία

Αντιπαράθεση υπουργείου Υγείας και προμηθευτών νοσοκομειακού υλικού

Την ώρα που οι ελλείψεις απαραίτητου ιατρικού και υγειονομικού υλικού έχουν φέρει τα νοσοκομεία σε τραγική κατάσταση, σκληρή κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργείου Υγείας και των προμηθευτών για το διακανονισμό των χρεών. Η Μ.Ξενογιαννακοπούλου έκανε λόγο για εκβιασμό εκ μέρους των προμηθευτών, ενώ ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Προμηθευτών Σ.Μητρόπουλος απέδωσε την αιτία της «μαύρης τρύπας» στο «μαύρο πολιτικό χρήμα».

Την ώρα που οι ελλείψεις απαραίτητου ιατρικού και υγειονομικού υλικού έχουν φέρει τα νοσοκομεία σε τραγική κατάσταση, σκληρή αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργείου Υγείας και των προμηθευτών για το διακανονισμό των χρεών.

Η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, μιλώντας στη ΝΕΤ, έκανε λόγο για εκβιασμό εκ μέρους των προμηθευτών, ενώ ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Προμηθευτών Σ. Μητρόπουλος, απαντώντας από τη συχνότητα του ΒΗΜΑ 99,5, απέδωσε την αιτία της «μαύρης τρύπας» στο «μαύρο πολιτικό χρήμα» και κατηγόρησε την ηγεσία του υπουργείου για καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk