ΣΤΙΒΟΣ

Ο Ιακωβάκης τρέχει για 13άρι στο Πανελλήνιο

Η πρώτη εμφάνιση του Περικλή Ιακωβάκη την εφετινή περίοδο κλέβει την παράσταση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται σήμερα και αύριο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας. Ο πρωταθλητής Ευρώπης στα 400 εμπ. δίνει αύριο την πρώτη παράστασή του στον δρόμο προς το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης (27/7-1/8). Για τον Ιακωβάκη η συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έχει ξεχωριστή σημασία, αφού θα προσπαθήσει να συμπληρώσει ένα 13άρι τίτλων ενώ θέλει να πιάσει το όριο για τη Βαρκελώνη που είναι 50.

Ο Ιακωβάκης  τρέχει για 13άρι  στο Πανελλήνιο | tovima.gr

Η πρώτη εμφάνιση του Περικλή Ιακωβάκη την εφετινή περίοδο κλέβει την παράσταση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται σήμερα και αύριο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας. Ο πρωταθλητής Ευρώπης στα 400 εμπ. δίνει αύριο την πρώτη παράστασή του στον δρόμο προς το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης (27/7-1/8). Για τον Ιακωβάκη η συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έχει ξεχωριστή σημασία, αφού θα προσπαθήσει να συμπληρώσει ένα 13άρι τίτλων ενώ θέλει να πιάσει το όριο για τη Βαρκελώνη που είναι 50.00 (το χαμηλό είναι 50.45). Μέχρι στιγμής την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα έχει πετύχει ο αδελφός του Σωτήρης Ιακωβάκης με 50.47. Την πρώτη εφετινή εμφάνισή του θα κάνει και ο Λούης Τσάτουμας στο μήκος με στόχο το όριο για το Ευρωπαϊκό (8,05 μ. υψηλό, 7,95 μ. χαμηλό).

Με στόχο το όριο για τη Βαρκελώνη θα αγωνισθούν και ο επικοντιστής Κώστας Φιλιππίδης (εφετινή επίδοση 5,50 μ.- όριο 5,60 μ. και 5,70 μ.), οι ακοντιστές Γιάννης Σμαλιός (εφετινή 80,77 μ.) και Σπύρος Λεμπέσης (80,60 μ.) που κυνηγούν το υψηλό όριο (81,00 μ.) και οι επικοντίστριες Νικόλ Κυριακοπούλου , στην πρώτη εφετινή εμφάνισή της, και Αφροδίτη Σκαφίδα (εφετινή 4,21 μ.) που «βλέπουν» το υψηλό όριο 4,45 μ. Το (απογευματινό) πρόγραμμα των αγώνων σήμερα αρχίζει στις 17.00

και αύριο στις 16.15.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk