ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Εκνευρισμός και δυσκαρέσκεια για Κούπερ

Oι διοικούντες την ΠΑΕ Αρης δεν κρύβουν τον εκνευρισμό τους με τη σεναριολογία που φέρει τον κ. Εκτορ Ραούλ Κούπερ να αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού. Εκτιμούν ότι οι φήμες διαχέονται από τους ατζέντηδες του αργεντινού τεχνικού, καθώς ο ίδιος ο προπονητής τούς διαβεβαίωσε πως θα βρίσκεται κανονικά στις 20 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη για την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. « Κάποιοι εννοούν να επιμένουν σε μια υπόθεση που δεν τους αφορά.Ο Κούπερ είναι προπονητής του Αρη για έναν ακόμη χρόνο και δεν εξέφρασε επιθυμία να αποχωρήσει » επισήμανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης κ.

Εκνευρισμός και δυσκαρέσκεια για Κούπερ | tovima.gr

Oι διοικούντες την ΠΑΕ Αρης δεν κρύβουν τον εκνευρισμό τους με τη σεναριολογία που φέρει τον κ. Εκτορ Ραούλ Κούπερ να αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού. Εκτιμούν ότι οι φήμες διαχέονται από τους ατζέντηδες του αργεντινού τεχνικού, καθώς ο ίδιος ο προπονητής τούς διαβεβαίωσε πως θα βρίσκεται κανονικά στις 20 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη για την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. « Κάποιοι εννοούν να επιμένουν σε μια υπόθεση που δεν τους αφορά.Ο Κούπερ είναι προπονητής του Αρη για έναν ακόμη χρόνο και δεν εξέφρασε επιθυμία να αποχωρήσει » επισήμανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης κ. Θανάσης Αθανασιάδης.

Ο κ. Κούπερ δεν εκδήλωσε πρόθεση αποχώρησης από τον Αρη. Με δική του δήλωση ανανέωσε τη συνεργασία του για έναν ακόμη χρόνο και δεν θέλει να φανεί ανακόλουθος. Την ίδια στιγμή ο ένας εκ των ατζέντηδών του κ. Καμάνιο καθησύχασε τους ανθρώπους της διοίκησης του Αρη ότι δεν πρόκειται να πάει σε άλλη ομάδα και θα συνεχίσει στους Κίτρινους της Θεσσαλονίκης, όπως έχει ήδη συμφωνηθεί. Αν εκδηλώσει την επιθυμία του να αποχωρήσει- κάτι που δεν έχει συμβεί ως τώρα- τότε η διοίκηση της ΠΑΕ Αρης θα βρεθεί σε δύσκολη θέση καθώς ήδη έχει προγραμματίσει τις κινήσεις της για την επόμενη περίοδο με βάση τις δικές του εισηγήσεις. Παράλληλα οι διοικούντες την ΠΑΕ Αρης φέρονται δυσαρεστημένοι και από τη στάση του Ολυμπιακού, θεωρώντας ότι από τη στιγμή που ο κ. Κούπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κίτρινους οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος θα όφειλε να προσεγγίσει πρώτα εκείνους. « Πρόταση είτε ενδιαφέρον για τον προπονητή μας δεν υπήρξε » τόνισε σχετικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης κ. Αθανασιάδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk