Χωρίς την παρουσία του Τσίπρα το συνέδριο των Πρασίνων

Με δύο αντιπροσωπείες αναμενόταν να δώσει χθες το απόγευμα το «παρών» η Κουμουνδούρου στην έναρξη των τετραήμερων εργασιών του 7ου τακτικού συνεδρίου των Οικολόγων Πράσινων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εκ μέρους του ΣΥΝ είχε προσκληθεί ο πρόεδρος του κόμματος κ. Αλ. Τσίπρας, ο οποίος δεν μπορούσε να παραστεί για προσωπικούς λόγους και εκπροσωπήθηκε από τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ κ. Δ. Βίτσα. Ωστόσο προσκλήσεις είχαν σταλεί στους ανεξάρτητους βουλευτές από την Ανανεωτική Πτέρυγα που είχαν αποχωρήσει από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ- όπως και στους ανεξαρτητοποιημένους βουλευτές του ΠαΣοΚ.

Χωρίς την παρουσία του Τσίπρα  το συνέδριο των Πρασίνων | tovima.gr

Με δύο αντιπροσωπείες αναμενόταν να δώσει χθες το απόγευμα το «παρών» η Κουμουνδούρου στην έναρξη των τετραήμερων εργασιών του 7ου τακτικού συνεδρίου των Οικολόγων Πράσινων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εκ μέρους του ΣΥΝ είχε προσκληθεί ο πρόεδρος του κόμματος κ. Αλ. Τσίπρας, ο οποίος δεν μπορούσε να παραστεί για προσωπικούς λόγους και εκπροσωπήθηκε από τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ κ. Δ. Βίτσα. Ωστόσο προσκλήσεις είχαν σταλεί στους ανεξάρτητους βουλευτές από την Ανανεωτική Πτέρυγα που είχαν αποχωρήσει από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ- όπως και στους ανεξαρτητοποιημένους βουλευτές του ΠαΣοΚ. «Καλέσαμε όλα τα κόμματα,πλην ΛΑΟΣ.Στην ελληνική κοινωνία συντελούνται αλλαγές.Η κρίση δημιουργεί ανακατατάξεις τόσο στον πολιτικό όσο και στον κοινωνικό χώρο. Το κόμμα μας ήταν και είναι ανοιχτό στον διάλογο» επισημαίνει στο «Βήμα» η εκπρόσωπος της Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων κυρία Ιωάννα Κοντούλη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk