Οχι δήμαρχοι οι βουλευτές

Βέτο στους βουλευτές της ΝΔ να μην είναι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές θέτει η Ρηγίλλης καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαράς δίνει γραμμή να επιλεγούν και να στηριχθούν υποψηφιότητες προσώπων που προέρχονται είτε από την Αυτοδιοίκηση είτε από την κοινωνία. Παράλληλα η ΝΔ θα δώσει οριστικά χρίσματα μόνο στις περιφέρειες και στις πρωτεύουσες των νομών. Αν και ο φάκελος με τις υποψηφιότητες θα ανοίξει μετά το συνέδριο του κόμματος, οπότε θα αρχίσουν σταδιακά να ανακοινώνονται διάφορες υποψηφιότητες, ο κ.

Οχι δήμαρχοι  οι βουλευτές | tovima.gr

Βέτο στους βουλευτές της ΝΔ να μην είναι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές θέτει η Ρηγίλλης καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαράς δίνει γραμμή να επιλεγούν και να στηριχθούν υποψηφιότητες προσώπων που προέρχονται είτε από την Αυτοδιοίκηση είτε από την κοινωνία.

Παράλληλα η ΝΔ θα δώσει οριστικά χρίσματα μόνο στις περιφέρειες και στις πρωτεύουσες των νομών.

Αν και ο φάκελος με τις υποψηφιότητες θα ανοίξει μετά το συνέδριο του κόμματος, οπότε θα αρχίσουν σταδιακά να ανακοινώνονται διάφορες υποψηφιότητες, ο κ. Σαμαράς έχει δώσει εντολή να προχωρήσει με πιο ταχείς ρυθμούς η αξιολόγηση προσώπων που θα μπορούσαν να συγκροτήσουν αξιόμαχα ψηφοδέλτια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk