ΗΡΑΚΛΗΣ

Την Τετάρτη η εκδίκαση της έφεσης

Η ΠΑΕ Ηρακλής ενημερώθηκε χθες ότι η εκδίκαση της έφεσης (για τη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής) θα γίνει την επόμενη Τετάρτη στις 14.30 από τη δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Οι διοικούντες ήδη προετοιμάζονται για την ακροαματική διαδικασία θεωρώντας ότι ο φάκελος είναι πλήρης. Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής κ. Γιάννης Τάκης δήλωσε σίγουρος: «Θα δικαιωθούμε. Είμαι αισιόδοξος, όπως ήμουν από την πρώτη στιγμή, καθώς ο φάκελος δεν έχει κενά» .

Την Τετάρτη  η εκδίκαση  της έφεσης | tovima.gr

Η ΠΑΕ Ηρακλής ενημερώθηκε χθες ότι η εκδίκαση της έφεσης (για τη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής) θα γίνει την επόμενη Τετάρτη στις 14.30 από τη δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Οι διοικούντες ήδη προετοιμάζονται για την ακροαματική διαδικασία θεωρώντας ότι ο φάκελος είναι πλήρης. Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής κ. Γιάννης Τάκης δήλωσε σίγουρος: «Θα δικαιωθούμε. Είμαι αισιόδοξος, όπως ήμουν από την πρώτη στιγμή, καθώς ο φάκελος δεν έχει κενά» . Πάντως, οι οπαδοί του Γηραιού είναι έτοιμοι για νέες κινητοποιήσεις. Σίγουρα θα προηγηθούν της εκδίκασης της έφεσης, ενώ θα ακολουθήσουν περισσότερες εφόσον η τελεσίδικη απόφαση είναι αρνητική για τον Ηρακλή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk