Το ΔΝΤ στον «Ευαγγελισμό»

Το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» θα επισκεφθούν σήμερα οι εκπρόσωποι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, οι οποίοι χθες είχαν μία ακόμη συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας κ. Ν. Πολύζο, αφού η υπουργός κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου απουσίαζε στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Πολύζος τούς είπε ότι ο μηχανισμός συγκράτησης των δαπανών έχει αρχίσει να αποδίδει. Σύμφωνα με τον ίδιο, στην προσπάθεια αυτή έχουν συμβάλει σημαντικά τόσο η σταθεροποίηση…

Το ΔΝΤ στον «Ευαγγελισμό» | tovima.gr

Το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» θα επισκεφθούν σήμερα οι εκπρόσωποι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, οι οποίοι χθες είχαν μία ακόμη συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας κ. Ν. Πολύζο, αφού η υπουργός κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου απουσίαζε στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Πολύζος τούς είπε ότι ο μηχανισμός συγκράτησης των δαπανών έχει αρχίσει να αποδίδει. Σύμφωνα με τον ίδιο, στην προσπάθεια αυτή έχουν συμβάλει σημαντικά τόσο η σταθεροποίηση των μισθών των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία όσο και η μείωση κατά 10% των δαπανών που αφορούν προμήθειες φαρμάκων και αναλώσιμων υλικών.

Ο γενικός γραμματέας διαβεβαίωσε τους εκπρόσωπους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ότι δεν πρόκειται να γίνουν άλλες περικοπές στην Υγεία.

Οι ελεγκτές ζήτησαν από τον κ. Πολύζο να δοθεί έμφαση σε θέματα ηλεκτρονικής μηχανογράφησης και ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk