Σύντομα

* Νηρεύς: Ο κ. Β. Θεοφανόπουλος , διευθυντής στρατηγικής, εξαγορών και ανάπτυξης, αποχώρησε από την εταιρεία αναλαμβάνοντας νέες επαγγελματικές δραστηριότητες. Τη θέση του ανέλαβε από σήμερα ο κ. Δ. Μ. Δελώνας. Ο κ. Δελώνας διαθέτει δωδεκαετή διεθνή επαγγελματική εμπειρία στον χρηματοοικονομικό τομέα σε πολυεθνικές εταιρείες και είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και ΜΒΑ από τη London Βusiness School.

Σύντομα | tovima.gr

* Νηρεύς: Ο κ. Β. Θεοφανόπουλος , διευθυντής στρατηγικής, εξαγορών και ανάπτυξης, αποχώρησε από την εταιρεία αναλαμβάνοντας νέες επαγγελματικές δραστηριότητες. Τη θέση του ανέλαβε από σήμερα ο κ. Δ. Μ. Δελώνας. Ο κ. Δελώνας διαθέτει δωδεκαετή διεθνή επαγγελματική εμπειρία στον χρηματοοικονομικό τομέα σε πολυεθνικές εταιρείες και είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και ΜΒΑ από τη London Βusiness School. * ΝΕΛ: Τακτική γενική συνέλευση πραγματοποιεί στις 29.6.2010 η ΝΕΛ, με βασικά θέματα την ακύρωση ιδίων μετοχών, τη μείωση του αριθμού των μετοχών και την αύξηση κεφαλαίου μέχρι του ποσού των 100 εκατ. ευρώ και έκδοση νέων μετοχών με καταβολή μετρητών. * Συνέδριο: Πώς διαμορφώνεται σήμερα το σκηνικό παγκοσμίως καθώς και πρακτικές προτάσεις για την επίτευξη μιας σταθερής και αναπτυσσόμενης οικονομίας είναι τα θέματα που θα εξετασθούν στο συνέδριο που διοργανώνει τη Δευτέρα 21 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο του Μεγάρου Θεοδώρου Καρατζά της Εθνικής Τράπεζας ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση. Θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες από την Ευρωπαϊκή Ενωση και τη Βόρεια Αμερική.

* Τelecoms: Το νέο θεματικό κανάλι Βetorium φιλοξενεί από την 1η Ιουνίου η τηλεπικοινωνιακή εταιρεία Οn Τelecoms στην ψηφιακή τηλεοπτική πλατφόρμα της ΟΝΤV. Το Βetorium επικεντρώνεται στον αθλητικό στοιχηματισμό, συμπεριλαμβάνοντας τυχερά παιχνίδια όπως το πόκερ αλλά και οι ιπποδρομίες. Το πρόγραμμά του απαρτίζεται από πληθώρα ζωντανών εκπομπών με αθλητικογράφους εξειδικευμένους στο στοίχημα, καθώς και υψηλής ποιότητας προγράμματα ανάλογης θεματολογίας από το εξωτερικό, όπως το τουρνουά διεθνούς φήμης World Series of Ρoker. Επίσης, προσφέρει καθαρά ψυχαγωγικά προγράμματα σε πρώτη προβολή στην Ελλάδα, όπως το «Vegas on Demand».

* Ρlias: Σε συνένωση (reverse split) των μετοχών της, σε αναλογία μία νέα για κάθε τέσσερις παλαιές, προχωρεί η εταιρεία, ενώ παράλληλα θα προβεί και σε μείωση του μετοχικού κεφαλαίου για συμψηφισμό ζημιών, καθώς και αύξησή του με καταβολή μετρητών. Σχετική απόφαση έλαβε η χθεσινή γενική συνέλευση των μετόχων. Η ονομαστική αξία των νέων μετοχών μετά τη συνένωση διαμορφώνεται από 0,31 ευρώ σε 1,24 ευρώ, ενώ θα εκδοθούν 12.250.000 μετοχές σε αντικατάσταση των 49.000.000 παλαιών μετοχών, σε αναλογία μία νέα κοινή ανώνυμη μετοχή προς τέσσερις παλαιές. Το μετοχικό κεφάλαιο θα μειωθεί κατά 11.392.500 ευρώ με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών από 1,24 ευρώ σε 0,31 ευρώ. Ετσι, θα διαμορφωθεί στα 3.795.500 ευρώ διαιρούμενο σε 12.250.000 κοινές ανώνυμες μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,31 ευρώ η καθεμία. Ακόμη, θα γίνει αύξηση κεφαλαίου κατά 12.152.000 ευρώ με καταβολή μετρητών και με έκδοση 39.200.000 νέων μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,31 ευρώ και τιμή διάθεσης στην ονομαστική αξία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk