ΣΔΙΤ

Πρόσκληση σε ιδιώτες για έργα 2 δισ. ευρώ

Προκηρύξεις έργων ύψους 2 δισ. ευρώ με Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) ανακοίνωσε χθες η υπουργός Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας κυρία Λούκα Κατσέλη . Πρόκειται για 22 έργα ΣΔΙΤ, εκ των οποίων 14 σχολεία στην Περιφέρεια Αττικής, δύο έργα ΣΔΙΤ για τα σχολικά κτίρια στο λεκανοπέδιο Αττικής, 16 σχολεία στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και άλλα δύο συγκροτήματα σχολείων σε όλη την Ελλάδα, φοιτητικές εστίες, υλοποίηση δικαστικών μεγάρων, υποδομές αστικών συγκοινωνιών, υποδομές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΛ.

Πρόσκληση  σε ιδιώτες για  έργα 2 δισ. ευρώ | tovima.gr

Προκηρύξεις έργων ύψους 2 δισ. ευρώ με Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) ανακοίνωσε χθες η υπουργός Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας κυρία Λούκα Κατσέλη . Πρόκειται για 22 έργα ΣΔΙΤ, εκ των οποίων 14 σχολεία στην Περιφέρεια Αττικής, δύο έργα ΣΔΙΤ για τα σχολικά κτίρια στο λεκανοπέδιο Αττικής, 16 σχολεία στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και άλλα δύο συγκροτήματα σχολείων σε όλη την Ελλάδα, φοιτητικές εστίες, υλοποίηση δικαστικών μεγάρων, υποδομές αστικών συγκοινωνιών, υποδομές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και έργα διαχείρισης απορριμμάτων. Ηδη εξετάζονται από το υπουργείο νέα έργα, όπως βιολογικοί καθαρισμοί, μονάδες αφαλάτωσης, έργα μαρινών, αξιοποίηση δημόσιας ακίνητης περιουσίας για έργα φωτοβολταϊκών- θεματικών πάρκων- τουριστικών υποδομών, εναέρια μέσα δασοπυρόσβεσης, έργα πληροφορικής, έργα νοσοκομείων και νέα έργα σχολείων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk