«Εξυπνες» οι χρεωστικές κάρτες της Πειραιώς

Στην αναβάθμιση των χρεωστικών της καρτών με την ενσωμάτωση σε αυτές της τεχνολογίας ΕΜV Chip & ΡΙΝ, που προσφέρει πρόσθετη ευκολία στους κατόχους της και ασφάλεια στις συναλλαγές σε ΑΤΜ και σε ΡΟS επιχειρήσεων, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς. Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι η «έξυπνη» κάρτα με Chip «Visa Debit» υποστηρίζει την περιβαλλοντική πολιτική της τράπεζας, ενώ παρέχει 24ωρη απευθείας πρόσβαση στους λογαριασμούς των πελατών της και δυνατότητα συναλλαγών όπου και αν βρίσκονται.

«Εξυπνες» οι χρεωστικές  κάρτες της Πειραιώς | tovima.gr

Στην αναβάθμιση των χρεωστικών της καρτών με την ενσωμάτωση σε αυτές της τεχνολογίας ΕΜV Chip & ΡΙΝ, που προσφέρει πρόσθετη ευκολία στους κατόχους της και ασφάλεια στις συναλλαγές σε ΑΤΜ και σε ΡΟS επιχειρήσεων, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι η «έξυπνη» κάρτα με Chip «Visa Debit» υποστηρίζει την περιβαλλοντική πολιτική της τράπεζας, ενώ παρέχει 24ωρη απευθείας πρόσβαση στους λογαριασμούς των πελατών της και δυνατότητα συναλλαγών όπου και αν βρίσκονται.

Επίσης, μπορεί να αντικαταστήσει τα μετρητά για αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών σε φυσικά ή ηλεκτρονικά καταστήματα και επιχειρήσεις με το σήμα Visa. Η τράπεζα σημειώνει ότι σύντομα ολοκληρώνεται η μαζική αντικατάσταση των χρεωστικών καρτών της και από την 1η Ιουλίου θα σταματήσουν να λειτουργούν όλες οι παλαιές μαγνητικές κάρτες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk