Στη Βουλή οι οπαδοί του Ηρακλή

Oι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των οπαδών του Ηρακλή κορυφώθηκαν χθες με την κάθοδο περισσότερων από 1.000 οπαδών της ομάδας στην Αθήνα. Ο κύριος όγκος τους συγκεντρώθηκε στα Προπύλαια στις 17.30 πετώντας εκατοντάδες φέιγ βολάν με το σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τον Ηρακλή», ενώ αναρτήθηκαν και διάφορα σχετικά και πανό. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Κωνσταντίνος Γωγάκος μίλησε τονίζοντας ότι «το 1980 έλαβα μέρος στην πρώτη πορεία του Ηρακλή,που τότε αν θυμάστε τον υποβίβασαν στη Β΄ Εθνική για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου,και μετά από 30 χρόνια είμαστε πάλι εδώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Oι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των οπαδών του Ηρακλή κορυφώθηκαν χθες με την κάθοδο περισσότερων από 1.000 οπαδών της ομάδας στην Αθήνα. Ο κύριος όγκος τους συγκεντρώθηκε στα Προπύλαια στις 17.30 πετώντας εκατοντάδες φέιγ βολάν με το σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τον Ηρακλή», ενώ αναρτήθηκαν και διάφορα σχετικά και πανό.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Κωνσταντίνος Γωγάκος μίλησε τονίζοντας ότι «το 1980 έλαβα μέρος στην πρώτη πορεία του Ηρακλή,που τότε αν θυμάστε τον υποβίβασαν στη Β΄ Εθνική για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου,και μετά από 30 χρόνια είμαστε πάλι εδώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο.Δεν μπορεί ο Ηρακλής να είναι το εξιλαστήριο θύμα. Αυτή τη στιγμή δεν αποφασίζει η ΕΠΟαλλά η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία ορίζεται από την UΕFΑ.Δεν μπορεί ο Ηρακλής για δεύτερη φορά για εξωαγωνιστικούς λόγους να γίνεται το εξιλαστήριο θύμα. Υπάρχουν συμφέροντα μεγάλων ομάδων και παραγόντων. Επειδή έχω διαβάσει την έφεση, ο Ηρακλής καλύπτει τα πάντα από νομικής άποψης». Η πορεία άρχισε στις 18.10 από την οδό Σταδίου με τελικό προορισμό τη Βουλή, όπου οι οπαδοί έφθασαν στις 18.40. Ο κ. Γωγάκος επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας στους βουλευτές της Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το υπουργείο Πολιτισμού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk