Αντι – Μουντιάλ 2010Στον αντίποδα της παγκόσμιας διοργάνωσης

To Aντί-Μουντιάλ διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Mawewe της Νότιας Αφρικής και διαρκεί έξι εβδομάδες. Η ΜΚΟ MYSA (Mathare Youth Sports Association) ξεκίνησε τη διοργάνωση το 1987 προκειμένου να δώσει διέξοδο σε νέα παιδιά της περιοχής κυρίως μέσα από το ποδόσφαιρο. Παράλληλα, επιμορφώνουν τα παιδιά, τους μαθαίνουν να σέβονται το περιβάλλον και να προφυλάσσονται από το AIDS, σε μια χώρα που μαστίζεται από την νόσο του αιώνα. Φέτος στο Αντί-Μουντιάλ παίρνουν μέρος 2500 αγόρια από 5 χωριά, είναι χωρισμένα σε 160 ομάδες, με ηλικιακές κατηγορίες κάτω των 14 και κάτω των 17.

<b>Αντι – Μουντιάλ 2010</b>Στον αντίποδα της παγκόσμιας διοργάνωσης | tovima.gr

To Aντί-Μουντιάλ διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Mawewe της Νότιας Αφρικής και διαρκεί έξι εβδομάδες. Η ΜΚΟ MYSA (Mathare Youth Sports Association) ξεκίνησε τη διοργάνωση το 1987 προκειμένου να δώσει διέξοδο σε νέα παιδιά της περιοχής κυρίως μέσα από το ποδόσφαιρο. Παράλληλα, επιμορφώνουν τα παιδιά, τους μαθαίνουν να σέβονται το περιβάλλον και να προφυλάσσονται από το AIDS, σε μια χώρα που μαστίζεται από την νόσο του αιώνα. Φέτος στο Αντί-Μουντιάλ παίρνουν μέρος 2500 αγόρια από 5 χωριά, είναι χωρισμένα σε 160 ομάδες, με ηλικιακές κατηγορίες κάτω των 14 και 14-17.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Κινήσεις κρυφές Είναι πλέον αποφασισμένος να σταματήσει να... κρύβει τα πούρα του μέσα στα ροζ ρόλεϊ της Τίτι Βανίλι. ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk