ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Ο κ. Θ. Πελεγρίνης νέος πρύτανης

Ενα πανεπιστήμιο που ζει με τον φόβο των καταλήψεων και των βανδαλισμών καλείται να διοικήσει ο νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θεοδ.Πελεγρίνης που εξελέγη χθες με ποσοστό 54% των ψήφων μετά τον δεύτερο γύρο των πρυτανικών εκλογών στο ίδρυμα. Αντιπρυτάνεις του κ. Πελεγρίνη θα είναι οι κκ. Αστ. Δουκουδάκης, Θεοδ. Λιακάκος, Θ. Σφηκόπουλος. Δεύτερο ψηφοδέλτιο ήρθε εκείνο του προέδρου Ιατρικής Σχολής Αθηνών κ. Χρ. Στεφανάδη, ο οποίος έδωσε χθες το βράδυ μάχη…

Ενα πανεπιστήμιο που ζει με τον φόβο των καταλήψεων και των βανδαλισμών καλείται να διοικήσει ο νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θεοδ.Πελεγρίνης που εξελέγη χθες με ποσοστό 54% των ψήφων μετά τον δεύτερο γύρο των πρυτανικών εκλογών στο ίδρυμα. Αντιπρυτάνεις του κ. Πελεγρίνη θα είναι οι κκ. Αστ. Δουκουδάκης, Θεοδ. Λιακάκος, Θ. Σφηκόπουλος.

Δεύτερο ψηφοδέλτιο ήρθε εκείνο του προέδρου Ιατρικής Σχολής Αθηνών κ. Χρ. Στεφανάδη, ο οποίος έδωσε χθες το βράδυ μάχη «στήθος με στήθος» με τον κ. Πελεγρίνη και συγκέντρωσε το 46% των ψήφων του εκλεκτορικού σώματος.

Η εκλογική διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά κατά τον χθεσινό δεύτερο γύρο των πρυτανικών εκλογών. Μετά την πρόσφατη κλοπή των 6 από τις 29 κάλπες την πρώτη ημέρα της εκλογικής διαδικασίας, οι εκπρόσωποι της εφορευτικής επιτροπής και των Σχολών του Ιδρύματος έφτασαν τελικά στο σημείο να… βιδώνουν και να καρφώνουν τις κάλπες στο έδαφος για να αποφύγουν επανάληψη των επεισοδίων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk