Μπαράκ Ομπάμα: «Ποιον πισινό να κλωτσήσω»;

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα (φωτογραφία) ψάχνει τον υπεύθυνο της περιβαλλοντικής καταστροφής στον Κόλπο του Μεξικού για να του…«κλωτσήσει τον πισινό», όπως είπε. Προσπαθεί να διαβεβαιώσει τους συμπολίτες του ότι « θα ξεπεράσουμε την κρίση », αλλά παράλληλα τονίζει ότι για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος απαιτείται σκληρή προσπάθεια. Τόνισε ότι μιλά τακτικά με τους επαγγελματίες ψαράδες των ακτών του Κόλπου και με διάφορους…

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα (φωτογραφία) ψάχνει τον υπεύθυνο της περιβαλλοντικής καταστροφής στον Κόλπο του Μεξικού για να του...«κλωτσήσει τον πισινό», όπως είπε. Προσπαθεί να διαβεβαιώσει τους συμπολίτες του ότι « θα ξεπεράσουμε την κρίση », αλλά παράλληλα τονίζει ότι για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος απαιτείται σκληρή προσπάθεια. Τόνισε ότι μιλά τακτικά με τους επαγγελματίες ψαράδες των ακτών του Κόλπου και με διάφορους ειδικούς για την αντιμετώπιση πετρελαιοκηλίδων και αυτό δεν το κάνει για ακαδημαϊκούς λόγους.

« Μιλώ με αυτούς τους ανθρώπους γιατί διαθέτουν τις καλύτερες απαντήσεις, έτσι ώστε να ξέρω ποιου τον πισινό να κλωτσήσω! » είπε, σε μια σπάνια κρίση αθυροστομίας, ο συνήθως εγκρατής κ. Ομπάμα σε συνέντευξή του στο ΝΒC, δίνοντας έμφαση στην αποφασιστικότητά του να εντοπίσει τους υπαιτίους της καταστροφής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk