ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

Κατέθεσε την έφεση και ελπίζει

Εφεση κατά της απόφασης της πρωτοβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ κατέθεσε χθες η ΠΑΕ Ηρακλής και η αρμόδια δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ οφείλει εντός δέκα ημερών να εκδώσει τελεσίδικη απόφαση. Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Ηρακλής κ. Γιάννης Τάκης τόνισε σχετικά: « Ελπίζω στη συνειδητοποίηση των ανθρώπων της ΕΠΟότι αυτή η κακόγουστη φάρσα θα ανατραπεί.Η επιτροπή λειτούργησε τόσο πολύ τυπολατρικά.Εμείςστην έφεση διευκρινίζουμε σημείο-σημείο τα πράγματα που η Επιτροπή έλεγε ότι λείπουν και ότι δεν διευκρινίστηκαν ».

Κατέθεσε  την έφεση  και ελπίζει | tovima.gr

Εφεση κατά της απόφασης της πρωτοβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ κατέθεσε χθες η ΠΑΕ Ηρακλής και η αρμόδια δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ οφείλει εντός δέκα ημερών να εκδώσει τελεσίδικη απόφαση. Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Ηρακλής κ. Γιάννης Τάκης τόνισε σχετικά: « Ελπίζω στη συνειδητοποίηση των ανθρώπων της ΕΠΟότι αυτή η κακόγουστη φάρσα θα ανατραπεί.Η επιτροπή λειτούργησε τόσο πολύ τυπολατρικά.Εμείςστην έφεση διευκρινίζουμε σημείο-σημείο τα πράγματα που η Επιτροπή έλεγε ότι λείπουν και ότι δεν διευκρινίστηκαν ». Για την κινητοποίηση των οπαδών του Ηρακλή από την περασμένη Δευτέρα σε καθημερινή βάση σημείωσε: « Το σωματείο συνολικά ζει μια άσχημη κατάσταση. Οφείλαμε να ετοιμαστούμε για μια μάχη. Το ενθουσιώδες και αυτό που δίνει κουράγιο σε όλους είναι η έντονη και θερμή υποστήριξη του κόσμου της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας. Ο Ηρακλής, όσο κι αν θέλουν κάποιοι να τον μικρύνουν, είναι μια ομάδα που έχει παντού φίλους ».

Χθες, το νέο ραντεβού των οπαδών του Ηρακλή ήταν στο Ιβανώφειο ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τον Λευκό Πύργο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk