Ξέμεινε από υλικά ο Ευαγγελισμός!

Τη μία εβδομάδα λείπουν βηματοδότες. Την άλλη, υλικά στεφανιογραφίας και αγγειοπλαστικής. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ακυρώνονται σημαντικές επεμβάσεις στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός λόγω έλλειψης υλικών. Με χθεσινό έγγραφό του προς τη διοίκηση του νοσοκομείου ο διευθυντής του Αιμοδυναμικού Τμήματος κ. Ι. Αντωνέλλης ενημερώνει ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα εκτέλεσης αγγειοπλαστικής στο οξύ έμφραγμα. Συγκεκριμένα αναφέρονται:…

Ξέμεινε από υλικά  ο Ευαγγελισμός! | tovima.gr

Τη μία εβδομάδα λείπουν βηματοδότες. Την άλλη, υλικά στεφανιογραφίας και αγγειοπλαστικής. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ακυρώνονται σημαντικές επεμβάσεις στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός λόγω έλλειψης υλικών.

Με χθεσινό έγγραφό του προς τη διοίκηση του νοσοκομείου ο διευθυντής του Αιμοδυναμικού Τμήματος κ. Ι. Αντωνέλλης ενημερώνει ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα εκτέλεσης αγγειοπλαστικής στο οξύ έμφραγμα. Συγκεκριμένα αναφέρονται:

«Οπως σας έχουμε ενημερώσει και προφορικά, έχουν εξαντληθεί κάποια βοηθητικά, αλλά εντελώς απαραίτητα υλικά για την πραγματοποίηση στεφανιογραφίας και αγγειοπλαστικής. Οι προμηθεύτριες εταιρείες αρνούνται να φέρουν τα παραπάνω υλικά και έτσι δεν μπορούμε να εκτελέσουμε καμία επέμβαση. Σήμερα (σ.σ.: χθες) υπάρχει γενική εφημερία του νοσοκομείου μας και πρέπει να ενημερώσουμε το υπουργείο ότι δεν έχουμε δυνατότητα εκτέλεσης πρωτογενούς αγγειοπλαστικής στο οξύ έμφραγμα» .

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη, 2 Ιουνίου, τρεις ασθενείς οι οποίοι περίμεναν έξι ημέρες για εμφύτευση βηματοδότη έφυγαν προς τον ιδιωτικό τομέα. Σύμφωνα με τον καρδιολόγο και εκπρόσωπο των γιατρών στο ΔΣ του Ευαγγελισμού κ. Ηλ. Σιώρα οι επεμβάσεις δεν έγιναν διότι η επιτροπή του υπουργείου δεν είχε δώσει προέγκριση για την προμήθεια των βηματοδοτών.

Από την πλευρά του ο διοικητής του Ευαγγελισμού κ. Μ. Θεοδώρου δηλώνει ότι από τους πέντε ασθενείς στους οποίους επρόκειτο να γίνει εμφύτευση βηματοδοτών οι δύο κατόπιν επιθυμίας τους αποχώρησαν. Στους άλλους- σημειώνει- έγινε εμφύτευση βηματοδότη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk