Ακολουθεί τα χρηματιστήρια

Κάτω από τα 70 δολάρια το βαρέλι υποχωρεί το πετρέλαιο

Κάτω από τα 70 δολάρια το βαρέλι υποχωρεί, την Δευτέρα, η τιμή του αργού πετρελαίου στις διεθνείς αγορές, ακολουθώντας την πορεία των χρηματιστηρίων, καθώς οι επενδυτές ανησυχούν για την πορεία της αμερικανικής οικονομίας μετά τα αρνητικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν την περασμένη Παρασκευή για την απασχόληση.

Κάτω από τα 70 δολάρια το βαρέλι διαπραγματεύεται, σήμερα, η τιμή του αργού πετρελαίου στις διεθνείς αγορές, καθώς οι επενδυτές ανησυχούν για την πορεία της αμερικανικής οικονομίας μετά τα αρνητικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν την περασμένη Παρασκευή για την απασχόληση.

Στις πρωϊνές συναλλαγές, η τιμή του ελαφρού αργού, για συμβόλαια παράδοσης Ιουλίου, υποχωρούσε κατά 1,82 στα 69,69 δολάρια . Το Μπρεντ υποχωρούσε, επίσης, κατά 1,46 δολάρια στα 70,63 δολάρια το βαρέλι.

«Το αργό συνέχισε την υποχώρησή του, ακολουθώντας την αντίστοιχη τάση στα ασιατικά χρηματιστήρια», σχολίασε ο Βίκτορ Σουμ, αναλυτής της «Purvin και Gertz», στη Σιγκαπούρη.

Το ευρώ υποχώρησε στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων τεσσάρων ετών, λόγω των ανησυχιών για την κατάσταση στην Ουγγαρία.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύτηκαν την περασμένη Παρασκευή, τον Μάιο δημιουργήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες 431.000 θέσεις, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν τη δημιουργία τουλάχιστον 500.000.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk