Φεύγει(;) ο πρώτος «ντορικός» βουλευτής

Ενα βήμα πριν από την ανεξαρτητοποίησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ βρίσκεται «γαλάζιος» βουλευτής ο οποίος φέρεται να ανήκει στη σφαίρα επιρροής της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη . Στο «γαλάζιο» παρασκήνιο έντονες είναι οι φήμες ότι εντός των επομένων ημερών, και μάλιστα πριν από το 8ο Συνέδριο του κόμματος που ξεκινά στις 25 του μήνα, βουλευτής της ΝΔ θα δηλώσει την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί. Μάλιστα κυκλοφορεί η φήμη ότι ήδη έχει έτοιμη και την επιστολή παραίτησής του από την ΚΟ, αλλά από τη Ρηγίλλης επιμένουν ότι η «αντικατασκοπία» τους δεν έχει τέτοιες πληροφορίες.

Φεύγει(;) ο πρώτος  «ντορικός» βουλευτής | tovima.gr

Ενα βήμα πριν από την ανεξαρτητοποίησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ βρίσκεται «γαλάζιος» βουλευτής ο οποίος φέρεται να ανήκει στη σφαίρα επιρροής της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη . Στο «γαλάζιο» παρασκήνιο έντονες είναι οι φήμες ότι εντός των επομένων ημερών, και μάλιστα πριν από το 8ο Συνέδριο του κόμματος που ξεκινά στις 25 του μήνα, βουλευτής της ΝΔ θα δηλώσει την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί. Μάλιστα κυκλοφορεί η φήμη ότι ήδη έχει έτοιμη και την επιστολή παραίτησής του από την ΚΟ, αλλά από τη Ρηγίλλης επιμένουν ότι η «αντικατασκοπία» τους δεν έχει τέτοιες πληροφορίες. Ανεξάρτητα από τις φήμες για ανεξαρτητοποίηση, η συνοχή της ΚΟ της ΝΔ αναμένεται να δοκιμαστεί στην προσεχή ψηφοφορία για το Ασφαλιστικό, καθώς υπάρχουν ήδη δυο βουλευτές, οι κκ. Αθ. Γιαννόπουλος και Γερ. Γιακουμάτος οι οποίοι είναι έτοιμοι να ψηφίσουν ορισμένες διατάξεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk