Παραίτηση Βγενόπουλου με νέο χαρτοπόλεμο

Λίγες ώρες πριν από το χθεσινό ΔΣ ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Ανδρέας Βγενόπουλος (φωτογραφία) ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την πράσινη ΠΑΕ ασκώντας έντονη κριτική στον μεγαλομέτοχο κ. Ι. Βαρδινογιάννη . Η αιχμηρή δήλωση του Μr ΜΙG προκάλεσε την αντίδραση του Τζίγγερ και ακολούθησε ο συνήθης (χαρτο)πόλεμος. Ο κ. Βγενόπουλος στη γραπτή δήλωσή του έκανε λόγο για πισωγύρισμα του Τριφυλλιού και γνωστοποίησε την πρόθεσή του να παραχωρήσει (αντί …

Λίγες ώρες πριν από το χθεσινό ΔΣ ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Ανδρέας Βγενόπουλος (φωτογραφία) ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την πράσινη ΠΑΕ ασκώντας έντονη κριτική στον μεγαλομέτοχο κ. Ι. Βαρδινογιάννη . Η αιχμηρή δήλωση του Μr ΜΙG προκάλεσε την αντίδραση του Τζίγγερ και ακολούθησε ο συνήθης (χαρτο)πόλεμος. Ο κ. Βγενόπουλος στη γραπτή δήλωσή του έκανε λόγο για πισωγύρισμα του Τριφυλλιού και γνωστοποίησε την πρόθεσή του να παραχωρήσει (αντί του συμβολικού ποσού του ενός ευρώ) τις μετοχές του είτε στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό είτε στον Σύλλογο Παλαιμάχων Αθλητών και Αθλητριών των Πρασίνων.

Επίσης, άφησε αιχμές κατά των κκ. Ι. Βαρδινογιάννη και Π. Γιαννακόπουλου τονίζοντας ότι, ενώ ο ίδιος στήριξε απόλυτα τη διοίκηση Πατέρα, «άλλοι μέτοχοι, είτε απευθείας, είτε μέσω εφημερίδων, ιδιοκτησίας ή ελέγχου τους, είτε μέσω των κύκλων τους, έκαναν αντιπολίτευση και υπονόμευαν τις προσπάθειες του προέδρου».

Εν συνεχεία τα βέλη του κ. Βγενόπουλου σημάδεψαν απευθείας τον κ. Ι. Βαρδινογιάννη, τον οποίο κατηγόρησε πως, μολονότι πέτυχε η πολυμετοχικότητα, «αποφάσισε να θέσει το δίλημμα “ή μου δίνετε 60 εκατ. ευρώ και φεύγω ή μένω και θα διοικήσω τον Παναθηναϊκό με τους δικούς μου όρους”, δηλαδή γυρίζουμε στην προ της πολυμετοχικότητας εποχή».

Αμεση ήταν η αντίδραση του κ. Ι. Βαρδινογιάννη, ο οποίος απάντησε με γραπτή δήλωση προς τα μέλη του ΔΣ και τους μετόχους: «Ο ρίψασπις κ. Βγενόπουλος “βγαίνει” όπως “μπήκε” από τον Παναθηναϊκό ακολουθώντας την προσφιλή γι΄ αυτόν τακτική των ύβρεων και των προσωπικών επιθέσεων». Ο Τζίγγερ επανέλαβε ότι δεν υπήρξε ανταπόκριση στην πρόταση που κατέθεσε για πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και συμπλήρωσε ότι « η ανακοίνωση-μανιφέστο του κ. Βγενόπουλου έρχεται σε επιβεβαίωση των όσων είχα προ ημερών αναφέρει περί “ηρωικής εξόδου” ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk