Σκάνδαλο στο Κρατικό Νικαίας

Σε τσέπες τρίτων και όχι στο ταμείο του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας κατέληγαν χρήματα που απέδιδαν τα ασφαλιστικά ταμεία για εξετάσεις ασφαλισμένων τους. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε δειγματοληπτικός έλεγχος που έγινε με εντολή του διοικητή του Νοσοκομείου κ. Χρ. Ρέσσου. Ο διοικητής έστειλε στην υπουργό Υγείας κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου φάκελο με παραστατικά τα οποία έχουν αντιπαραβληθεί με τα αντίστοιχα των Ταμείων. Αποδείχθηκε ότι μέρος του ποσού που έπρεπε να καταβληθεί στο νοσοκομείο κατέληξε στις τσέπες τρίτων προσώπων.

Σκάνδαλο  στο Κρατικό  Νικαίας | tovima.gr

Σε τσέπες τρίτων και όχι στο ταμείο του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας κατέληγαν χρήματα που απέδιδαν τα ασφαλιστικά ταμεία για εξετάσεις ασφαλισμένων τους. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε δειγματοληπτικός έλεγχος που έγινε με εντολή του διοικητή του Νοσοκομείου κ. Χρ. Ρέσσου. Ο διοικητής έστειλε στην υπουργό Υγείας κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου φάκελο με παραστατικά τα οποία έχουν αντιπαραβληθεί με τα αντίστοιχα των Ταμείων.

Αποδείχθηκε ότι μέρος του ποσού που έπρεπε να καταβληθεί στο νοσοκομείο κατέληξε στις τσέπες τρίτων προσώπων. Η υπουργός Υγείας έδωσε εντολή στο Σώμα Επιθεωρητών Υγείας να ξεκινήσει έρευνα και σε άλλα νοσοκομεία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk