Τουριστικό συνέδριο στη Βουλή

«Πολιτισμός και Τουρισμός: Μια νέα προσέγγιση» είναι το θέμα του συνεδρίου που θα λάβει χώρα από τις 4 έως τις 6 Ιουνίου στη Βουλή των Ελλήνων, με διοργανωτές τις βουλευτές του ΠαΣοΚ κυρίες Μάγια Τσόκλη , εισηγήτρια του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) Τουρισμού, και Πέμη Ζούνη, εισηγήτρια του ΚΤΕ Πολιτισμού. Κεντρικός σκοπός του συνεδρίου, το οποίο απευθύνεται πρωτίστως σε κυβερνητικά στελέχη, είναι να γίνει κατανοητό ότι η σύμπλευση πολιτισμού και τουρισμού αποτελεί κίνηση στρατηγικού χαρακτήρα και δεν είναι προϊόν αυθαίρετης πολιτικής απόφασης.

Τουριστικό  συνέδριο  στη Βουλή | tovima.gr

«Πολιτισμός και Τουρισμός: Μια νέα προσέγγιση» είναι το θέμα του συνεδρίου που θα λάβει χώρα από τις 4 έως τις 6 Ιουνίου στη Βουλή των Ελλήνων, με διοργανωτές τις βουλευτές του ΠαΣοΚ κυρίες Μάγια Τσόκλη , εισηγήτρια του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) Τουρισμού, και Πέμη Ζούνη, εισηγήτρια του ΚΤΕ Πολιτισμού.

Κεντρικός σκοπός του συνεδρίου, το οποίο απευθύνεται πρωτίστως σε κυβερνητικά στελέχη, είναι να γίνει κατανοητό ότι η σύμπλευση πολιτισμού και τουρισμού αποτελεί κίνηση στρατηγικού χαρακτήρα και δεν είναι προϊόν αυθαίρετης πολιτικής απόφασης.

Προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, του πολιτισμού, του τουρισμού και του επιχειρηματικού κόσμου έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν ως εισηγητές, ενώ οι θεματικές ενότητες που θα συζητηθούν είναι η αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, η σύγχρονη δημιουργία ως προστιθέμενη αξία, η πολιτική και οικονομική διάσταση του πολιτισμού και ο πολιτιστικός τουρισμός και προβολή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk