Το ΦΠΑ των ταξί

Τα κατ΄ αποκοπήν ποσά ΦΠΑ που πρέπει να καταβάλλουν οι ιδιοκτήτες ταξί για το πρώτο εξάμηνο του 2010 προσδιόρισε το υπουργείο Οικονομικών. Ειδικότερα τα ποσά του Φόρου ορίζονται για κάθε αυτοκίνητο ως εξής: 390 ευρώ προκειμένου για ΕΔΧ αυτοκίνητα που έχουν την έδρα τους: στην περιοχή Αθηνών- Πειραιώς- περιχώρων, στους δήμους και στις κοινότητες που περιλαμβάνονται στην εκάστοτε ενιαία διοικητική μονάδα της πόλης της Θεσ/νίκης.

Το ΦΠΑ  των ταξί | tovima.gr

Τα κατ΄ αποκοπήν ποσά ΦΠΑ που πρέπει να καταβάλλουν οι ιδιοκτήτες ταξί για το πρώτο εξάμηνο του 2010 προσδιόρισε το υπουργείο Οικονομικών. Ειδικότερα τα ποσά του Φόρου ορίζονται για κάθε αυτοκίνητο ως εξής:

390 ευρώ προκειμένου για ΕΔΧ αυτοκίνητα που έχουν την έδρα τους: στην περιοχή Αθηνών- Πειραιώς- περιχώρων, στους δήμους και στις κοινότητες που περιλαμβάνονται στην εκάστοτε ενιαία διοικητική μονάδα της πόλης της Θεσ/νίκης.

340 ευρώ προκειμένου για ΕΔΧ αυτοκίνητα που έχουν την έδρα τους σε περιοχές δήμων με πληθυσμό από 200.001 κατοίκους. 320 ευρώ προκειμένου για ΕΔΧ που έχουν την έδρα τους σε περιοχές δήμων με πληθυσμό από 50.001 ως 200.000 κατοίκους.

290 ευρώ προκειμένου για ΕΔΧ που έχουν την έδρα τους σε περιοχές δήμων με πληθυσμό από 5.001 ως 50.000 κατοίκους.

220 ευρώ προκειμένου για ΕΔΧ αυτοκίνητα που έχουν την έδρα τους σε περιοχές κοινοτήτων με πληθυσμό κάτω από 5.000 κατοίκους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk