Οι επικρίσεις για την Ελλάδα

ΛΟΝΔΙΝΟ. Η κακομεταχείριση διαδηλωτών και μεταναστών από την Αστυνομία καθώς και η συχνά απαράδεκτη αντιμετώπιση των μεταναστών από τις Αρχές είναι οι κυριότερες επικρίσεις που περιέχει η έκθεση στο κεφάλαιο για την Ελλάδα. Αναφέρεται η απέλαση ασυνόδευτων ανήλικων μεταναστών, η αύξηση της ρατσιστικής βίας εναντίον μεταναστών, οι αλλαγές προς το χειρότερο στη διαδικασία αίτησης ασύλου και οι εξώσεις μεταναστών από το «στρατόπεδο» της Πάτρας και το πρώην Εφετείο στην Αθήνα που άφησαν εκατοντάδες άτομα άστεγα.

Οι επικρίσεις για την Ελλάδα | tovima.gr

ΛΟΝΔΙΝΟ. Η κακομεταχείριση διαδηλωτών και μεταναστών από την Αστυνομία καθώς και η συχνά απαράδεκτη αντιμετώπιση των μεταναστών από τις Αρχές είναι οι κυριότερες επικρίσεις που περιέχει η έκθεση στο κεφάλαιο για την Ελλάδα. Αναφέρεται η απέλαση ασυνόδευτων ανήλικων μεταναστών, η αύξηση της ρατσιστικής βίας εναντίον μεταναστών, οι αλλαγές προς το χειρότερο στη διαδικασία αίτησης ασύλου και οι εξώσεις μεταναστών από το «στρατόπεδο» της Πάτρας και το πρώην Εφετείο στην Αθήνα που άφησαν εκατοντάδες άτομα άστεγα. Επίσης επικρίνεται η δικαστική εντολή για τη διάλυση της Τουρκικής Ενωσης Ξάνθης και η άρνηση του Αρείου Πάγου να αναγνωρίσει τον Οίκο Μακεδονικού Πολιτισμού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Κινήσεις κρυφές Είναι πλέον αποφασισμένος να σταματήσει να... κρύβει τα πούρα του μέσα στα ροζ ρόλεϊ της Τίτι Βανίλι. ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk