Λαχτάρισε ο κ. Οτο Ρεχάγκελ ώσπου να πληροφορηθεί τα ευχάριστα νέα από τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη χθες το βράδυ ο Σωτήρης Νίνης. Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού είχε αποχωρήσει με αφόρητους πόνους στο γόνατο από την πρωινή προπόνηση της Εθνικής, έπειτα από σύγκρουση με τον Γρηγόρη Μάκο. Ευτυχώς για τον 20χρονο Νίνη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο φιλικό της Τρίτης με τη Β. Κορέα, οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ήταν καθαρές και το αργότερο σε δύο 24ωρα αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Αντιθέτως, επιβεβαιώθη- καν χθες οι ανησυχίες του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής για τον Μιχάλη Σηφάκη , ο οποίος είχε αντικατασταθεί στο ημίχρονο του αγώνα με τη Β. Κορέα λόγω τραυματισμού.

Η διάγνωση έδειξε ότι ο 26χρονος τερματοφύλακας του Αρη υπέστη θλάση στον πλατύ ραχιαίο μυ και θα μείνει εκτός προπονήσεων ως και την πρεμιέρα της ελληνικής ομάδας στο Μουντιάλ με αντίπαλο τη Ν. Κορέα στις 12 Ιουνίου. Με τα υπάρχοντα δεδομένα εκτιμάται ότι ο Σηφάκης θα συμμετάσχει κανονικά στην αποστολή της Εθνικής για τη Ν. Αφρική, εκτός αν στο διάστημα που μεσολαβεί υπάρξει υποτροπή στον τραυματισμό του. Από τη χθεσινή προπόνηση της ελληνικής ομάδας στην Ελβετία, όπου προετοιμάζεται, απουσίαζε ο Φάνης Γκέκας ο οποίος μετέβη στη Φραγκφούρτη για να υπογράψει συμβόλαιο με τη γερμανική Αϊντραχτ.