Διευκρινίσεις από τον ΟΤΕΑνθρώπινο λάθος προκάλεσε τη φραγή στο τηλέφωνο του Πρωθυπουργού

Σε ανθρώπινο λάθος αποδίδει ο ΟΤΕ το θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με τη διακοπή της τηλεφωνικής σύνδεσης στην οικία του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου. Ο ίδιος ο επικεφαλής του Οργανισμού ενημέρωσε με επιστολή του τον κ. Παπανδρέου.

Σε ανθρώπινο λάθος αποδίδει ο ΟΤΕ το θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με τη διακοπή της τηλεφωνικής σύνδεσης στην οικία του Πρωθυπουργού, κ. Γιώργου Παπανδρέου.

Σε ανακοίνωσή του ο ΟΤΕ υποστηρίζει πως «αντί να διακοπεί η κίνηση στην τηλεφωνική σύνδεση 210 ΧΧ ΧΧ 5ΧΧ λόγω οφειλής, από λάθος διεκόπη η κίνηση στην τηλεφωνική σύνδεση 210 ΧΧ ΧΧ 1ΧΧ, που λειτουργεί στην οικία του πρωθυπουργού».

Σύμφωνα με τον ΟΤΕ η διαδικασία της φραγής γίνεται χειροκίνητα γιατί αφορά σε γραμμή που ανήκει σε πελάτη με συνοπτική σύνδεση (ένας αριθμός με πολλές γραμμές).

Στην ίδια ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η λανθασμένη διακοπή πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαΐου 2010 και το λάθος δεν έγινε άμεσα αντιληπτό, καθώς στον χώρο λειτουργούν και άλλες τηλεφωνικές συνδέσεις.

Μόλις ο ΟΤΕ ενημερώθηκε (στις 21 Μαΐου, 15:00), συνεργείο μετέβη άμεσα στην οικία του πρωθυπουργού και αποκατέστησε τη βλάβη, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε ο υπεύθυνος του γραφείου του πρωθυπουργού.

Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε σήμερα Τετάρτη με επιστολή από τον πρόεδρο του ΟΤΕ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk