Τέσσερις ημέρες πριν τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού μετά την παραίτηση του Νικόλα Πατέρα και ο «πόλεμος» ενδοδιοικητικά στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται με νέο μέτωπο ανάμεσα σε Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλο.

Ολα ξεκίνησαν με την ανοιχτή επιστολή-πρόκληση του πρώτου για επενδύσεις και τη σκληρή απάντηση του δεύτερου: «Τα«κορόιδα» είναιέτοιμανα προσφέρουν χρήματα για να γιγαντώσουν την ομάδα και όχι τη γεμάτη τσέπη του κ. Βαρδινογιάννη».

Η απάντηση του Ανδρέα Βγενόπουλου στην επιστολή του Γιάννη Βαρδινογιάνη ήταν άμεση, σκληρή και ουσιαστικά ξεκινά έναν νέο… πόλεμο μέσα στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα οΑνδρέα Βγενόπουλος είπε:

«Επιτέλους οι μάσκες έπεσαν. Ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης θέλει να πάρει λεφτά στην τσέπη για να πουλήσει τον Παναθηναϊκό που υπεραγαπά. Για να φθάσουμε μέχρι εδώ στήθηκε ένα απίθανο επικοινωνιακό παιχνίδι, από τη δήθεν αύξηση κεφαλαίου 40-50 εκατ. Ευρώ που θα κάλυπτε ο μεγαλομέτοχος και που κατέληξε στα 15 εκατ. Ευρώ, μέχρι τις αποτιμήσεις που δείχνουν ένα Παναθηναϊκό super-ζημιογόνο και ταυτόχρονα να αποτιμάται πάνω από 100 εκατ. Ευρώ, γιατί άραγε;

Είναι λυπηρό ότι τη στιγμή που η πολύμετοχικότητα με πρόεδρο-ηγέτη τον κ. Νίκο Πατέρα πέτυχε απολύτως, αντί να συνεχίζουμε βάζοντας όσα λεφτά χρειάζονταν για διακρίσεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης χρησιμοποιεί ως μέσο πίεσης το πισωγύρισμα του Παναθηναϊκού με την απομάκρυνση του επιτυχημένου Προέδρου, την μείωση των συμβολαίων και τις πενιχρές μεταγραφές, προκειμένου να πάρει χρήματα από τα «κορόιδα» που έχουν ήδη βάλει 67 εκατ. Ευρώ χωρίς καμία αποτίμηση και μόνο από τη αγάπη τους για την ομάδα.

Τα «κορόιδα» όμως είναι έτοιμα να προσφέρουν χρήματα για την ομάδα για να γιγαντώσουν τον Παναθηναϊκό και όχι την ήδη γεμάτη τσέπη του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Καλούνται οι τσάτσοι, αποκηρυχθέντες και μη, να βοηθήσουν τις προσπάθειες του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη τώρα που θα μείνει πάλι μόνος του στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε έχει αποδείξει ότι με προέδρους της «εμπιστοσύνης» του με προπονητές και τεχνικούς διευθυντές νεροκουβαλητές, με φιστίκια για μεταγραφές και με αριστοτεχνικούς χειρισμούς στο θέμα του νέου γηπέδου η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη».