– Πιστεύετε ότι η κρίση θα πλήξει περισσότερο τον τομέα της ενημέρωσης ή της ψυχαγωγίας;

«Νομίζω ότι η ενημέρωση ήδη κάνει πολύ μεγάλη οικονομία. Και μάλιστα πολύ μεγαλύτερη απ΄ ό,τι πιστεύει κάποιος».

– Γίνεται με πρόσχημα την κρίση ή επειδή η ενημέρωση φέρνει λιγότερα έσοδα σε σχέση με την ψυχαγωγία;

«Αυτοί που βρίσκονται στις επιτελικές θέσεις γνωρίζουν καλύτερα από μένα. Τώρα το βέβαιο είναι ότι το μπάτζετ της ενημέρωσης είναι πολύ στριμωγμένο».

– Ποιοι είναι οι δύσκολοι στόχοι που έχετε βάλει και «κυνηγά τε» στην «Εμπόλεμη ζώνη»;

«Υπάρχουν πάντα δύσκολοι και πολλοί στόχοι. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε να κάνουμε κάποια δύσκολα θέματα. Αυτά τα επτά χρόνια, όπως έχει αποδειχθεί, όμως, τίποτε δεν είναι αδύνατο. Υπήρχαν έρευνες και προσπάθειες που κράτησαν ακόμη και δύο χρόνια σε κάποιες περιπτώσεις».

– Ξεχωρίζετε κάποια πολύ σημαντική στιγμή; «Σε κάθε σεζόν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από επιτυχίες, οι οποίες είναι σημαντικές όχι μόνο σε ελληνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Ειδικά εφέτος και αυτό που κάναμε με την Κου Κλουξ Κλαν και τα δύο επεισόδια που είχαμε με τη Μαφία, αλλά και η αποστολή μας στην Αϊτή πήγαν πολύ καλά. Τώρα ετοιμάζουμε για τις 3 Ιουνίου το θέμα με την τέφρα του ηφαιστείου της Ισλανδίας. Νομίζω ότι κάθε χρόνο προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στα μεγάλα διεθνή γεγονότα και να δώσουμε το κάτι παραπάνω που θέλει να δει κάποιος σε ντοκυμαντέρ ειδησεογραφικού χαρακτήρα».

– Εχει κινδυνέψει η ζωή σας σε κάποια αποστολή; «Το ζήτημα είναι πώς ορίζει ο καθένας τον κίνδυνο. Εχω γνωρίσει ανθρώπους που πιστεύουν ότι το να πας στη Νέα Υόρκη είναι πολύ επικίνδυνο γιατί μπορεί να σε μαχαιρώσουν στον δρόμο! Για εμάς ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι να χάσουμε το υλικό μας προτού γυρίσουμε πίσω, επειδή είτε θα μας το πάρει κάποιος είτε θα μας αναγκάσουν να το καταστρέψουμε. Αυτός είναι και ο μεγαλύτερος φόβος μου. Ευτυχώς έως σήμερα δεν έχει συμβεί. Από ΄κεί και πέρα δεν είμαστε κασκαντέρ της δημοσιογραφίας. Οποιο και αν είναι το θέμα, φροντίζουμε να το προσεγγίσουμε και να το φέρουμε εις πέρας με το λιγότερο δυνατό ρίσκο. Η ματαιοδοξία μας δεν βρίσκεται σε τέτοιο σημείο ώστε να βάλουμε το κεφάλι μας μπροστά στην κάννη ενός όπλου. Δεν θέλουμε να υπερηφανευτούμε ότι αψηφήσαμε τον κίνδυνο και κάναμε μια επιτυχία. Είναι περισσότερες οι φορές που είπαμε “όχι” σε ένα θέμα επειδή θεωρήσαμε ότι το ρίσκο είναι πολύ υψηλό, παρά αυτές που είπαμε “πάμε, δεν πειράζει”».

– Εχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να αφήσετε τις δημοσιογραφικές αποστολές και να επιστρέψετε στο στούντιο; «Είμαι στο Μega 10 χρόνια. Τα εννέα κάνω την εκπομπή και την επόμενη σεζόν ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε. Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που το κάνω καλύτερα από οτιδήποτε άλλο και θα ήθελα να το κρατήσω. Δεν υπάρχει κάποια εναλλακτική που θα με ικανοποιούσε περισσότερο ως δημοσιογράφο».