Σε εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στις 14 Ιουνίου, οδεύει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Γιάννης Μώραλης, μετά τη λήξη του κρίσιμου ΔΣ που ξεκίνησε στις 15:00 και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 17:30 της Πέμπτης στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας.

Ουσιαστικά, ο Ολυμπιακός μπαίνει σε διαδικασία πρόσκλησης ενδιαφέροντος επενδυτών μέχρι την έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 14 Ιουνίου. Μέχρι τότε, ο Σωκράτης Κόκκαλης και τα υπόλοιπα μέλη απλά θα έχουν επαφές με επιχειρηματίες που θα θελήσουν να αγοράσουν μετοχές. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να ληφθεί καμία απόφαση για προπονητή, αλλά και για μεταγραφές ή αποδεσμεύσεις!

«Υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία τρέχουν τα ζητήματα του Ολυμπιακού. Όμως, δεν μπορούν να παρθούν αποφάσεις που θα δεσμεύσουν τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου» ήταν μερικά από όσα δήλωσε ο κ. Μώραλης, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερ για το αν ο Σωκράτης Κόκκαλης θα θέσει υποψηφιότητα για νέος πρόεδρος και η απάντηση που έδωσε ήταν:«Δεν το γνωρίζω»!

Ο Γιώργος Λούβαρης ήταν ο πρώτος που αποχώρησε, αλλά δεν έκανε καμία δήλωση, ενώ ο Σωκράτης Κόκκαλης έμεινε τελευταίος, αφού νωρίτερα είχαν ήδη φύγει οι Σάββας Θεοδωρίδης και Σωκράτης Κόκκαλης Τζούνιορ.

Δυστυχώς, τα θέματα που απασχολούν το σύλλογο, με κορυφαίο το οικονομικό δεν βρήκε απάντηση και άπαντες αναμένουν τον Σωκράτη Κόκκαλη να εξέλθει από τα γραφεία, χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα κάνει δηλώσεις.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Λίγο πριν τις 18:00εκδόθηκε και η παρακάτω ανακοίνωση από την ΠΑΕ, που αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την 14η Ιουνίου 2010 με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Εν τω μεταξύ θα υπάρξουν εκ νέου επαφές του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του, με ενδιαφερόμενους που προτίθενται να συμμετάσχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας».