Απαλλάσσεται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών ο πρόεδρος του ομίλου εταιρειών ΜΙG κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος αντιμετώπιζε κατηγορία σχετική με την πώληση τριών «γαλάζιων» δομημένων ομολόγων, συνολικής αξίας 159 εκατ. ευρώ στο Ταμείο Ασφάλισης Ξενοδοχοϋπαλλήλων (ΤΑΞΥ).

Συγκεκριμένα το Δικαστικό Συμβούλιο με το 1033/2010 βούλευμά του έκρινε ότι από την ανάκριση δεν προέκυψαν στοιχεία που να στοιχειοθετούν την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε απιστία εις βάρος του κ. Βγενόπουλου. Αναφορικά με τα επίμαχα ομόλογα που αγοράστηκαν από το ΤΑΞΥ κατά τη χρονική περίοδο Σεπτεμβρίου 2005- Μαρτίου 2006 από τη Μarfin Βank, η οποία ανήκει στον όμιλο ΜΙG, θα δικαστούν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών ο πρώην πρόεδρος και τα πρώην μέλη του ΔΣ του εν λόγω Ταμείου.

Οι κατηγορούμενοι για τα ομόλογα του ΤΑΞΥ παραπέμφθηκαν με τη διαδικασία της απευθείας κλήσης στο ακροατήριο, κατ΄ εφαρμογή του νόμου περί διαφθοράς στο Δημόσιο, και η δίκη τους έχει προσδιοριστεί για τον Ιανουάριο του 2011.