Ιδιαίτερα προσεγμένο και εντυπωσιακό ήταν το γεύμα που προσφέρθηκε στον πρωθυπουργό της Τουρκίας κ. Ταγίπ Ερντογάν χθες το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου. Ως πρώτο πιάτο προσφέρθηκε ουρά αστακού ογκρατέν. Το δεύτερο πιάτο το αποκάλεσαν «μιλφέιγ ψαριών» και αποτελούνταν από τρία διαφορετικά ψάρια σε φέτεςλαβράκι, σφυρίδα και σολομό- συνοδευόμενα από βραστά λαχανικά. Επιδόρπιο προσφέρθηκε (κανονικό) μιλφέιγ με σοκολάτα και κρέμα. Κρασί δεν υπήρχε λόγω του ότι ο κ. Ερντογάν είναι μουσουλμάνος- προτιμήθηκαν αναψυκτικά και παγωμένο τσάι με το φαγητό και στο τέλος καφές. Την επίβλεψη του μενού και του κέιτερινγκ είχε ένας… Γάλλος, ο κ. Ντομινίκ Περό, ο οποίος είχε χρηματίσει και μάγειρος στα Ηλύσια Πεδία την εποχή όπου πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας ήταν ο Φρανσουά Μιτεράν. Είναι παντρεμένος με Ελληνίδα και εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Με τον γάλλο αυτόν μάγειρο συνεργάζεται το υπουργείο Εξωτερικών.