Γ. Παπανδρέου: «Επενδυτικό ενδιαφέρον υπάρχει»

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο Πρωθυπουργός είπε μεταξύ των άλλων ότι μία από τις βασικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση είναι η λειτουργία του δημόσιου τομέα, όπου «χρειάζονται μπαϊπάς» , ενώ τόνισε ότι «μέτρα ήδη έχουμε πάρει και είναι σημαντικά, όμως πρέπει να προχωρήσουμε ακόμη πιο γρήγορα». Σε ό,τι αφορά τον αναπτυξιακό νόμο, ο Πρωθυπουργός είπε ότι δεν αρκεί η ψήφισή του, αλλά προέχει η εφαρμογή του για την προσέλκυση επενδύσεων,…

Γ. Παπανδρέου: «Επενδυτικό ενδιαφέρον υπάρχει» | tovima.gr

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο Πρωθυπουργός είπε μεταξύ των άλλων ότι μία από τις βασικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση είναι η λειτουργία του δημόσιου τομέα, όπου «χρειάζονται μπαϊπάς» , ενώ τόνισε ότι «μέτρα ήδη έχουμε πάρει και είναι σημαντικά, όμως πρέπει να προχωρήσουμε ακόμη πιο γρήγορα».

Σε ό,τι αφορά τον αναπτυξιακό νόμο, ο Πρωθυπουργός είπε ότι δεν αρκεί η ψήφισή του, αλλά προέχει η εφαρμογή του για την προσέλκυση επενδύσεων, ενώ σημείωσε ότι υπάρχει συστηματική προσπάθεια υπονόμευσης του έργου της κυβέρνησης. Ο κ. Παπανδρέου πρόσθεσε ότι υπάρχει «μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα» και υπογράμμισε: «Κατά περίεργο τρόποη ένταξη της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης δίνει και το αίσθημα της σιγουριάς σε πάρα πολλούς επενδυτές ότι η Ελλάδα είναι προστατευμένη μέσω της στήριξης του χρηματοπιστωτικού συστήματος της Ευρώπης, και αυτό είναι σημαντικό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk