Μπορεί ο Ηρακλής να εξασφάλισε αγωνιστικά την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα, ωστόσο εξωαγωνιστικά ακόμα κινδυνεύει να υποβιβαστεί. Ο λόγος είναι η μη καταβολή της οφειλής ύψους 170.000 ευρώ από τον Αντώνη Ρέμο και τον συνεργάτη του, Δήμο Πολύκαρπο, στον Χρήστο Μπούρμπο.

Πιο συγκεκριμένα, η συμφωνία προέβλεπε την καταβολή της οφειλής σε μηνιαίες δόσεις των 16.700 ευρώ μέχρι την εξόφλησή της, κάτι που δεν τηρήθηκε από τους δύο άντρες της ΠΑΕ. Ο δικηγόρος του 27άχρονου παίκτη, Λάκης Σημαιοφορίδης, σκοπεύει να καταθέσει αίτηση στο τακτικό διαιτητικό δικαστήριο για λογαριασμό του πελάτη του με την οποία θα ζητήσει αφαίρεση βαθμών.

Παράλληλα, ο Λεβαδειακός περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις, καθώς η βαθμολογία του φετινού πρωταθλήματος δεν έχει επικυρωθεί ακόμα από την Σούπερ Λίγκα. Σε περίπτωση που αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον Γηραιό, τότε οι βοιωτοί παραμένουν στην κατηγορία και ο Ηρακλής θα υποβιβαστεί.

Ακόμα κι αν επικυρωθεί η βαθμολογία, η πλευρά του παίκτη προτίθεται να προσφύγει στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, από την οποία θα απαιτήσει να μπλοκάρει τη συμμετοχή του Ηρακλή στο επόμενο πρωτάθλημα λόγω της οφειλής.

Αντίθετα, οι Γρηγόρης Παπαζαχαρίας και Μανώλης Παπαστεριανός εμφανίζονται θετικοί στο ενδεχόμενο να εισπράξουν τμηματικά τους μισθούς τους και να συνεχίσουν στον Ηρακλή.