Ανεβαίνει από την ερχόμενη Κυριακή 16 Μαΐου στον… κυβερνοχώρο το πρώτο ελληνικό ψηφιακό online πολυκατάστημα, το Getitnow.gr.

Οπως επισήμαναν σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι της εταιρείας, πρόκειται στην ουσία για το πρώτο ελληνικό ψηφιακό megastore που θα βρίσκεται «στο σπίτι κάθε καταναλωτή», καθώς θα διαθέτει 300.000 προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Η εταιρεία που διαχειρίζεται το ψηφιακό πολυκατάστημα ανήκει κατά 57% στην ΡublicWorld, συμφερόντων κ. Π. Γερμανού, κατά 38% στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και κατά 5% στον επιχειρηματία κ. Β. Ρέστη.

Στο ψηφιακό πολυκατάστημα Getitnow.gr οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν τη μεγαλύτερη ποικιλία και να επιλέξουν μέσα από 300.000 προϊόντα όλων των κατηγοριών, τα οποία θα βρίσκουν στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μέσα από την ηλεκτρονική βιτρίνα του θα διατίθενται όλα τα προϊόντα τεχνολογίας, όπως τηλεοράσεις, laptops, gaming, ψηφιακά προϊόντα κτλ., καθώς και βιβλία, μουσική, ταινίες, παιχνίδια αξεσουάρ, κοσμήματα, είδη για το σπίτι, τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί και επίσης αθλητικά είδη. Και όπως διευκρινίστηκε από τους εκπροσώπους της εταιρείας, συνεχώς θα προστίθενται νέες κατηγορίες προϊόντων.

Ο κ. Τζιμ Χάμιλτον, γενικός διευθυντής της εταιρείας με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην Αμερική στους τομείς του λιανεμπορίου και του ηλεκτρονικού εμπορίου, δήλωσε ότι το Getitnow. gr αποτελεί επανάσταση στην ελληνική αγορά, καθώς προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές και μια σειρά από πρωτοποριακές υπηρεσίες που ως τώρα δεν μπορούσε ο έλληνας καταναλωτής να απολαύσει συνολικά. «Προσφέρουμε το μεγαλύτερο online megastore σε κάθε ελληνικό σπίτι και στοχεύουμε μέσα από την καινοτομία και τη μοναδική εξυπηρέτηση να πάρουμε ηγετικό μερίδιο στην αγορά» δήλωσε.

Η λειτουργία του Getitnow. gr έχει βασιστεί στην πλατφόρμα της αμερικανικής εταιρείας ΑΤG (Αrt Τechnology Group), η οποία διαθέτει αυτή τη στιγμή την πιο εξελιγμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο, με πελάτες όπως το Βest Βuy, Τesco, Τarget, Coca Cola, Βulgari, κτλ.

Ο επισκέπτης του ιστότοπου θα μπορεί να απολαύσει μια σειρά από πρωτοποριακές υπηρεσίες, αφού θα του παρέχεται η δυνατότητα να επισκέπτεται ένα υψηλής αισθητικής διαδραστικό περιβάλλον, στο οποίο θα έχει την αίσθηση ότι ψωνίζει σε ένα φυσικό κατάστημα, καθώς θα διαθέτει μοναδικές δυνατότητες οπτικής απεικόνισης των προϊόντων μέσω φωτογραφιών και βίντεο. Επιπλέον, στα βασικά χαρακτηριστικά του συμπεριλαμβάνονται η συνεχής ροή πληροφοριών και η φιλικότητα προς τους χρήστες, καθώς οι άνθρωποί του είναι πάντα κοντά στους καταναλωτές με ειδικό help desk, live chat και click to call για να λύσουν οποιαδήποτε απορία τους. Παράλληλα, εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές των καταναλωτών, ενώ οι πληρωμές μπορούν να γίνουν είτε με πιστωτική κάρτα απευθείας από το site τη στιγμή της αγοράς, είτε με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, ή ακόμη στα 30 ειδικά σημεία εξυπηρέτησης πελατών της Getitnow.gr σε όλη την Ελλάδα, στα οποία οι καταναλωτές θα μπορούν ακόμη να παραγγέλνουν και να παραλαμβάνουν τα προϊόντα που επιθυμούν. Επίσης, ο επισκέπτης ενημερώνεται για την παραγγελία του ανά πάσα στιγμή μέσω μηνυμάτων SΜS (SΜS alert) και συστήματος ανίχνευσης της παραγγελίας (order trace).