:

Αγριο ψαλίδι σε όλες τις συντάξεις Ολες οι ρυθμίσεις του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου -Λοβέρδος:Χωρίς αλλαγές τα Ταμεία θα καταρρεύσουν

Ψαλίδι στις συντάξεις, ανατροπές στον τρόπο υπολογισμού τους, αυξήσεις ορίων ηλικίας για την 35ετία και τις μητέρες, ώθηση των ασφαλισμένων προς τα 40 έτη εργασίας και δραστική περικοπή στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις περιλαμβάνει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο το οποίο ενέκρινε χθες το Υπουργικό Συμβούλιο. Καμία σύνταξη δεν θα απονέμεται σε ηλικία μικρότερη των 60 ετών. «Το δίλημμα που αντιμετωπίζουμε είναι αν θα αποτρέψουμε ή όχι την κατάρρευση του συνταξιοδοτικού συστήματος» υπογράμμισε ο υπουργός Εργασίας κ.

Ψαλίδι στις συντάξεις, ανατροπές στον τρόπο υπολογισμού τους, αυξήσεις ορίων ηλικίας για την 35ετία και τις μητέρες, ώθηση των ασφαλισμένων προς τα 40 έτη εργασίας και δραστική περικοπή στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις περιλαμβάνει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο το οποίο ενέκρινε χθες το Υπουργικό Συμβούλιο. Καμία σύνταξη δεν θα απονέμεται σε ηλικία μικρότερη των 60 ετών. «Το δίλημμα που αντιμετωπίζουμε είναι αν θα αποτρέψουμε ή όχι την κατάρρευση του συνταξιοδοτικού συστήματος» υπογράμμισε ο υπουργός Εργασίας κ. Α. Λοβέρδος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk