Ως τελευταία ευκαιρία για διάκριση στα πλέι οφ βλέπουν τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ ο κ. Εκτορ Κούπερ και οι ποδοσφαιριστές του Αρη καθώς γνωρίζουν ότι ενδεχόμενη απώλεια βαθμών θα βάλει τέλος στις φιλοδοξίες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Παράλληλα κινητικότητα υπάρχει στα μεταγραφικά θέματα, προκειμένου να δρομολογηθεί το γρηγορότερο δυνατόν ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο. Οι διοικούντες κινούνται με βάση κάποιες εισηγήσεις του κ. Κούπερ οι οποίες πάντως θα οριστικοποιηθούν μετά το τέλος των πλέι οφ. Εφόσον δεν καταστεί εφικτός ο στόχος της κατάκτησης της πρώτης θέσης, η προσπάθεια θα επικεντρωθεί στην αποφυγή της τελευταίας που οδηγεί στη β΄ προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς μια τέτοια προοπτική σημαίνει ότι η ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη στις αρχές Ιουλίου.

Οσον αφορά την απόκτηση των δικαιωμάτων του Κριστιάν Νασούτι, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ κ. Γιάννης Κόντης επανέλαβε ότι « είναι δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη » ενώ η ΠΑΕ περιμένει την απάντηση της Ρίβερ Πλέιτ στην προσφορά των 500.000 ευρώ. Δεν επιβεβαιώνεται το δημοσίευμα της αργεντινικής εφημερίδας «Οle», σύμφωνα με το οποίο οι Θεσσαλονικείς προσφέρουν 250.000 δολάρια και τον Κάρλος Αράνο.

Παράλληλα η διοίκηση περιμένει το τέλος των πλέι οφ για να προχωρήσει στην απόκτηση των δικαιωμάτων του Νταρίο Φερνάντεζ αντί 250.000 ευρώ στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.