Ανοίγουν τα Τέμπη, επανέρχονται τα διόδια

Ανοίγουν από τα μεσάνυχτα σήμερα προς το πρωί του Σαββάτου τα Τέμπη και η κυκλοφορία θα γίνεται πλέον κανονικά ύστερα από πέντε ολόκληρους μήνες και μαζί θα επαναλειτουργήσουν όλα τα διόδια. Οπως ανακοίνωσε η ανάδοχος εταιρεία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, με την κανονική λειτουργία των Τεμπών θα επανέλθουν και τα διόδια σε Πυργετό και Μακρυχώρι τα οποία είχαν σταματήσει να λειτουργούν λόγω της κατολίσθησης. Στην αρχική της τιμή θα επιστρέψει και η τιμή των διοδίων στο Μοσχοχώρι. …

Ανοίγουν από τα μεσάνυχτα σήμερα προς το πρωί του Σαββάτου τα Τέμπη και η κυκλοφορία θα γίνεται πλέον κανονικά ύστερα από πέντε ολόκληρους μήνες και μαζί θα επαναλειτουργήσουν όλα τα διόδια.

Οπως ανακοίνωσε η ανάδοχος εταιρεία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, με την κανονική λειτουργία των Τεμπών θα επανέλθουν και τα διόδια σε Πυργετό και Μακρυχώρι τα οποία είχαν σταματήσει να λειτουργούν λόγω της κατολίσθησης. Στην αρχική της τιμή θα επιστρέψει και η τιμή των διοδίων στο Μοσχοχώρι.

Πάντως αλλαγές θα γίνουν με τα διόδια στο Αιγίνιο Ημαθίας, καθώς η κοινοπραξία είναι στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με το Δημόσιο, προκειμένου να λάβει μέρος των εσόδων από τα διόδια των Μαλγάρων ώστε να μη λειτουργήσει ο σταθμός του Αιγινίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk