Με «τριγμούς» το «ναι» από τον ΛΑΟΣ

Με εσωτερικούς «τριγμούς» ειπώθηκε και το «ναι» των βουλευτών του ΛΑΟΣ επί του νομοσχεδίου, καθώς, κατά πληροφορίες, η απόφαση στην ΚΟ του κόμματος του κ. Γ. Καρατζαφέρη ελήφθη κατά πλειοψηφία, καθώς εκφράστηκαν φόβοι για ενδεχόμενο πολιτικό κόστος. Τη δυσκολία υπερψήφισης παραδέχθηκε στην ομιλία του ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος είπε: «Εμείς ξέρετε πώς προσερχόμαστε στο “ναι”; Με τα ίδια συναισθήματα που η κυρία Παναγοπούλου και η κυρία Μυλωνά πήγαιναν να πληρώσουν τα λύτρα για την απελευθέρωση των συζύγων τους.

Με εσωτερικούς «τριγμούς» ειπώθηκε και το «ναι» των βουλευτών του ΛΑΟΣ επί του νομοσχεδίου, καθώς, κατά πληροφορίες, η απόφαση στην ΚΟ του κόμματος του κ. Γ.

Καρατζαφέρη ελήφθη κατά πλειοψηφία, καθώς εκφράστηκαν φόβοι για ενδεχόμενο πολιτικό κόστος. Τη δυσκολία υπερψήφισης παραδέχθηκε στην ομιλία του ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος είπε: «Εμείς ξέρετε πώς προσερχόμαστε στο “ναι”; Με τα ίδια συναισθήματα που η κυρία Παναγοπούλου και η κυρία Μυλωνά πήγαιναν να πληρώσουν τα λύτρα για την απελευθέρωση των συζύγων τους.Σήμερα η πατρίδα είναι “όμηρος”. Θα ρισκάρουμε να μη δώσουμε τα “λύτρα” που ζητούνται;».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk