Αλ. Παπαρήγα: «Μαθημένα τα βουνά απ΄ τα χιόνια»

«Στη Βουλή το θέμα τελείωσε, σημασία έχει τι θα γίνει έξω από τη Βουλή, στην κοινωνία» ανέφερε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα, υποστηρίζοντας ότι έχει συγκροτηθεί μέτωπο κατά του κόμματός της από το ΠαΣοΚ, τη ΝΔ και τον ΛΑΟΣ. «Μαθημένα τα βουνά απ΄ τα χιόνια» σχολίασε, συμπληρώνοντας ότι «εμείς δεν πρόκειται να σας συνδράμουμε για να βγει το κεφάλαιο από τα αδιέξοδά του», ενώ δήλωσε: «Αυτή τη δημοκρατία εμείς δεν τη σεβόμαστε. Αυτός που θα επιβάλει την πραγματική δημοκρατία είναι ο λαός».

«Στη Βουλή το θέμα τελείωσε, σημασία έχει τι θα γίνει έξω από τη Βουλή, στην κοινωνία» ανέφερε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα, υποστηρίζοντας ότι έχει συγκροτηθεί μέτωπο κατά του κόμματός της από το ΠαΣοΚ, τη ΝΔ και τον ΛΑΟΣ.

«Μαθημένα τα βουνά απ΄ τα χιόνια» σχολίασε, συμπληρώνοντας ότι «εμείς δεν πρόκειται να σας συνδράμουμε για να βγει το κεφάλαιο από τα αδιέξοδά του», ενώ δήλωσε: «Αυτή τη δημοκρατία εμείς δεν τη σεβόμαστε. Αυτός που θα επιβάλει την πραγματική δημοκρατία είναι ο λαός».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk