Η «κακή μέρα» για τις αγορές και το Χρηματιστήριο Αθηνών είχε φανεί από το πρωί και η επαλήθευση της έσχατης εκδοχής με ανθρώπινες τραγωδίες μόνο στο περιθώριο του επενδυτικού ενδιαφέροντος οδηγεί τη χώρα.

Από την έναρξη της διαπραγμάτευσης η εγχώρια αγορά δέχθηκε έντονες πιέσεις, στις οποίες αντέδρασε, περνώντας ακόμη και σε οριακά θετικό έδαφος γύρω στις 12 το μεσημέρι. Στη συνέχεια πέρασε σε αρνητικό έδαφος και ενώ ως τις 3 το μεσημέρι κρατούσε επαφή με τις 1.700 μονάδες, μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου των τριών νέων ο γενικός δείκτης κατέρρευσε αμέσως προς την περιοχή των 1.640 μονάδων.

Αφού κατέγραψε νέο ενδοσυνεδριακό χαμηλό στις 1.625,75 μονάδες και εκτεταμένες απώλειες 6%, ο γενικός δείκτης «ανέκαμψε» στο τελευταίο δεκάλεπτο και με τη βοήθεια των δημοπρασιών έκλεισε στις 1.662,10 μονάδες περιορίζοντας τις απώλειές του στο 3,91%. Με εκτεταμένες απώλειες ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση όλοι οι βασικοί και κλαδικοί δείκτες της αγοράς. Ο τζίρος ανήλθε σε 246,7 εκατ. ευρώ με πακέτα ύψους 8,7 εκατ. ευρώ, ενώ η τελική εικόνα της αγοράς διαμορφώθηκε με 23 ανοδικές, 148 καθοδικές και 103 αμετάβλητες μετοχές.