«Είμαστε όλοι ανήσυχοι »

Oι σκέψεις των Ευρωπαίων είναι σήμερα στραμμένες στην Αθήνα, λέει ο Β.Ρομπάι

«Παρά τα μεγάλα προβλήματα που έχει η Ελλάδα τώρα, οι πρώτες μας σκέψεις σήμερα είναι στα ανθρώπινα θύματα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπάι. Όλες οι σκέψεις των Ευρωπαίων είναι σήμερα στραμμένες στην Αθήνα, υπερθεμάτισε, ενώ επανέλαβε ότι η συμφωνία τρόικας-Ελλάδας είναι αξιόπιστη και φιλόδοξη.

«Όλες οι σκέψεις των Ευρωπαίων είναι σήμερα στραμμένες στα θύματα της Αθήνας» δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Χέρμαν Βαν Ρομπάι, μετά το τραγικό θάνατο των τριών ανθρώπων από τις βιαιότητες που αμαύρωσαν την πορεία διαμαρτυρίας χιλιάδων πολιτών για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

«Είμαστε όλοι ανήσυχοι από την οικονομική και δημοσιονομική κατάσταση στην Ελλάδα. Αλλά αυτή τη στιγμή, σκεπτόμαστε τα ανθρώπινα θύματα στην Αθήνα», δήλωσε ο κ. Ρομπάι μιλώντας στον Τύπο στις Βρυξέλλες.

«Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση όσον αφορά τα δημόσια οικονομικά και την ανταγωνιστικότητά της», πρόσθεσε.

«Ενα μεγάλο πρόγραμμα πρόκειται να ολοκληρωθεί. Αυτή η συμφωνία είναι αξιόπιστη και φιλόδοξη», επισήμανε ο πρόεδρος της ΕΕ και κατέληξε: «Παρά τα μεγάλα προβλήματα που έχει η Ελλάδα τώρα, οι πρώτες μας σκέψεις σήμερα είναι στα ανθρώπινα θύματα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk